Connect with us

Μπάσκετ

Σήμερα Δ.Σ. στον Προμηθέα για να συζητηθεί το θέμα του νέου προπονητή

Published

on

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Σήμερα  το βράδυ θα γίνει Δ.Σ. στην ΚΑΕ Προμηθέας όπου επί τάπητος θα τεθεί το θέμα του νέου προπονητή της ομάδας με στόχο να παρθεί μια απόφαση και να δρομολογηθούν άμεσα οι εξελίξεις.
Στο τραπέζι του Δ.Σ. θα πέσουν τα ονόματα του Ισπανού Γιοσέπ Μπεροκάλ, του Λιθουανού Μακ Σάβιτς αλλά και του Ηλία Ζούρου με τους οποίους έχουν γίνει επαφές.

Βέβαια οι πληροφορίες της «Γ» λένε πως αυτοί οι 3 δεν οι μοναδικοί υποψήφιοι για τον αντικαταστάτη του Μάκη Γιατρά καθώς επαφές έχουν γίνει με 2 ακόμα προπονητές που δεν έχουν διαρρεύσει τα ονόματά τους.
Αυτή την στιγμή εκτός από το γεγονός ότι ο Ισπανός δεν συγκεντρώνει και πολλές πιθανότητες, δεν υπάρχει κάτι άλλο να πούμε με βεβαιότητα και η λογική λέει πως μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα υπάρξουν εξελίξεις αφού επιθυμία και της διοίκησης είναι να ξεκινήσει ο σχεδιασμός.
ΣΤΙΣ 9 ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ EUROCUP
Στο μεταξύ, όπως έγινε γνωστό την Παρασκευή 9 Ιουλίου στις 12.00 το μεσημέρι ο Προμηθέας θα μάθει τους νέους του ευρωπαϊκούς αντιπάλους.
Για τότε έχει προγραμματιστεί από την Ευρωλίγκα η κλήρωση της α΄ φάσης του EuroCup 2021-22. Η όλη διαδικασία θα γίνει στην Βαρκελώνη, όχι διά ζώσης αλλά ηλεκτρονικά με την παρουσία των 20 συνολικά ομάδων που έχουν δικαίωμα συμμετοχής και οι οποίες θυμίζουμε ότι θα χωριστούν σε 2 ομίλους των 10 για να έχουν τη δυνατότητα να δώσουν 18 παιχνίδια έκαστη πριν ξεκινήσει λίγο αργότερα η διαδικασία των νοκ-άουτ αγώνων.
ΑΥΡΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ
Στο μεταξύ, αύριο αναμένεται να συνεδριάσει η επιτροπή αδειοδοτήσεων του ΕΣΑΚΕ, όπου θα συμμετάσχει και ο Πατρινός εκπρόσωπος του Προμηθέα Χρήστος Μήλας.
Στην συνεδρίαση θα εξεταστούν οι φάκελοι των 12 ΚΑΕ που έχουν καταθέσει φάκελο για τη νέα χρονιά και θα γίνουν οι ανάλογες εισηγήσεις στο Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ που θα γίνει την Παρασκευή.

Ροή ειδήσεων

Advertisement