Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Δωρεά ελαστικών στο ΚΕΤΧ-Ευχαριστίες σε Κατσουγκράκη

Published

on

Τις προηγούμενες ημέρες το αρμόδιο τεχνικό τμήμα του Κέντρου Εκπαίδευσης Τεχνικού (Κ.Ε.ΤΧ.) παρέλαβε καινούργια ελαστικά για το υπηρεσιακό όχημα της διοίκησής του, δωρεά εκ μέρους του Νικόλαου Κατσουγκράκη, Βοηθού Περιφερειάρχη – αρμόδιου για θέματα Παιδείας και δράσεων συνεργασίας Περιφέρειας και Μητροπόλεων Δυτ. Ελλάδας.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Τρύφωνας Κούκος, το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Συλλόγου Πολιτικών Υπαλλήλων ΓΕΣ Ν. Αχαϊας, εκφράζουν τις ευχαριστίες τους, στον κ. Κατσουγκράκη, για την κατ’ επανάληψη πολύτιμη συνεργασία, βοήθεια και υποστήριξή του.

Δεν έχει περάσει άλλωστε πολύς καιρός από την προηγούμενη συνδρομή του για δωρεάν παροχή προστατευτικών μασκών προς διανομή στο πολιτικό και στρατιωτικό προσωπικό των μονάδων ευθύνης μας, στηρίζοντας την προσπάθειά για να κρατηθούν οι υπάλληλοι υγιείς και προστατευμένοι από τον κορωνοϊό.

«Όπως είναι γνωστό, οι δύσκολες και στριμωγμένες οικονομικά εποχές, που περνάνε όλοι οι δημόσιοι φορείς λόγω των συνεχών περικοπών δαπανών, καθιστούν απολύτως κρίσιμη, σημαντική και ουσιαστική όλη την υποστήριξη που μπορεί να παρασχεθεί προς τις μονάδες του ΓΕΣ στο νομό μας.

Δεν μπορούμε, συνεπώς, παρά να σημειώσουμε ότι στο πρόσωπο του Βοηθού Περιφερειάρχη Ν. Κατσουγκράκη ο Σύλλογος Υπαλλήλων ΥΕΘΑ/ΓΕΣ Ν. Αχαΐας και το προσωπικό των μονάδων βρήκαμε έναν πολύτιμο συμπαραστάτη στο έργο μας υπέρ του πολιτικού και στρατιωτικού προσωπικού. Είμαστε βέβαιοι, τέλος, ότι και στο μέλλον θα συνεχίσει να υπάρχει η άριστη συνεργασία και κατανόηση, που έχουμε μέχρι σήμερα¨, αναφέρει ανακοίνωση του Συλλόγου.

Ροή ειδήσεων

Advertisement