Connect with us

Μπάσκετ

Ο Προμηθέας προχωρά σε αλλαγές και οργανωτικές κινήσεις ενόψει της νέας χρονιάς

Published

on

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Μπορεί το αγωνιστικό κομμάτι στο στρατόπεδο του Προμηθέα να είναι «παγωμένο» επειδή δεν υπάρχει ακόμα προπονητής όμως μην νομίζει κανείς πως τα υπόλοιπα ζητήματα δεν έχουν αρχίσει να τρέχουν ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Για παράδειγμα στο πρόσφατο Δ.Σ. της ΚΑΕ έγινε κουβέντα και για οργανωτικά ζητήματα που αναμένεται να αλλάξουν για το νέο πρωτάθλημα ώστε η ομάδα να είναι πανέτοιμη για να ανταποκριθεί μια απαιτητική σεζόν καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε πως θα υπάρχουν αυξημένες υποχρεώσεις στην Ευρώπη με σίγουρους 9 αγώνες στο νέο eurocup και παράλληλα τις υποχρεώσεις στην Ελλάδα.
Οι πληροφορίες της «Γ» λένε πως θα υπάρξουν και αλλαγές πρόσωπων σε διάφορα πόστα, και ανάμεσα τους θα δούμε και φρέσκα πρόσωπα να ασχολούνται οργανωτικά με την πρώτη ομάδα ώστε να φέρουν έναν φρέσκο «άνεμο» στο τμήμα μπάσκετ.
Ήδη έχουν παρθεί οι πρώτες αποφάσεις από την ΚΑΕ η οποία ενδέχεται να συνεργαστεί και με νέα άτομα και σύντομα θα υπάρξουν οι ανακοινώσεις ενώ αλλαγές θα γίνουν και σε άλλους τομείς.
ΑΠΟ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
Στο θέμα προπονητή, ούτε χθες υπήρξε κάποια ουσιαστική εξέλιξη και όλα δείχνουν πως δύσκολα θα συμβεί κάτι μέσα στο Σαββατοκύριακο.
Αυτό σημαίνει πως οι εξελίξεις μεταφέρονται για την επόμενη εβδομάδα όπου λογικά θα τελειώσει το θέμα του αντικαταστατή του Μάκη Γιατρά καθώς σιγά σιγά θα αρχίσει να πιέζει και ο χρόνος.
Θυμίζουμε πως με βάση το ρεπορτάζ της «Γ», εκτός απροόπτου, ο νέος προπονητής του Προμηθέα θα είναι από το εξωτερικό αφού οι επαφές που έχουν γίνει με Έλληνες τεχνικούς δεν έχουν προχωρήσει.
Μια από τις περιπτώσεις που είναι πράγματι ψηλά στην λίστα των προπονητών για τον Προμηθέα είναι ο Λιθουανός, Μακ Σαβιτς, όμως δεν είναι και η μοναδική.
ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΕ ΠΗΡΑΝ ΑΔΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Στο μεταξύ, ολοκληρώθηκε το πρώτο στάδιο της διαδικασίας Αξιολόγησης που πραγματοποιείται για πρώτη φορά από τον ΕΣΑΚΕ σε εφαρμογή της απόφασης του «Έλεγχος νομιμότητας του Κανονισμού του άρθρου 105 ΠΑΡ. 4. Ν. 2725/1999».
Όπως ανακοίνωσε ο ΕΣΑΚΕ δόθηκε άδεια και στις 11 ΚΑΕ που συμμετείχαν στο περσινό πρωτάθλημα και ανάμεσα τους είναι και ο Προμηθέας ενώ οι ομάδες του Απόλλωνα Πατρών και του Ολυμπιακού Β΄ έχουν διορία μέχρι τις 15 Ιουλίου.
Για τις 10 ΚΑΕ η απόφαση ήταν ομόφωνη, ενώ για τον Άρη οι ψήφοι ήταν 7-3 υπέρ της συμμετοχής του.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement