Connect with us

Αθλητισμός

Ιδιαίτερη μνεία για Παπαγεωργακόπουλο

Published

on

Η διοίκηση του Πανμοβριακού θέλησε να ευχαριστήσει για την προσφορά του στο σύλλογο τον έμπειρο μεσοεπιθετικό Βασίλη Παπαγεωργακόπουλο που αποφάσισε να αποσυρθεί ή να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας.

Η αλήθεια είναι ότι ο Παπαγεωργακόπουλος έχει προσφέρει πολλά στον σύλλογο και την ομάδα του χωριού του και η διοίκηση αναγνωρίζοντας την προσφορά του έκανε μια ιδιαίτερη μνεία γι’ αυτόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Το ΔΣ του Πανμοβριακού, οι φίλοι της ομάδας και ολόκληρο το χωριό θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Βασίλη Παπαγεωργακόπουλος για την προσφορά του στην ομάδα.

Ένα πραγματικά δικό μας παιδί, ένας συγχωριανός. Ένας εκ των αρχηγών της ομάδας και στυλοβάτης του συλλόγου στην σύγχρονη ιστορία της. Από την Β’ κατηγορία μαζί μας και δίπλα μας.

Δίπλα του συσπειρώνονταν πάντα άτομα που έπαιξαν μεγάλο ρόλο στην πορεία μας. Μαζί του τράβηξε ποδοσφαιριστές με ήθος και ποδοσφαιρική αξία. Ζήσαμε μεγάλες στιγμές μέχρι τα πολύ ψηλά σκαλοπάτια..

Ολόκληρη η οικογένεια του πάντα μαζί μας, από τους γονείς, την αδερφή του που έχει βιντεοσκοπήσει και φωτογραφίσει ατελείωτες δράσεις της ομάδας μέχρι τον αδερφό του που έδωσε μάχες ποδοσφαιρικά στις μικρότερες κατηγορίες. Λίρα 100 ο Βασίλης που λέει και η ποδοσφαιρική πιάτσα. Βασίλη ευχαριστούμε για όλα. Βασίλη σου ευχόμαστε να είσαι  υγιής και κάθε επιτυχία σε ότι προσπαθείς»

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement