Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Σήμερα οι πρώτες μάχες για ΝΟΠ και ΝΕΠ στην πρεμιέρα της φάσης ανόδου στην Α1 Εθνική

Published

on

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Η ώρα της κρίσης έφτασε για τις πατρινές ομάδες πόλο με τον ΝΟΠ και τη ΝΕΠ να ρίχνονται στη μάχη της ανόδου, καθώς σήμερα θα δώσουν τα πρώτα παιχνίδια στην τελική φάση του πρωταθλήματος Α2 Εθνικής που ξεκινά στην Αθήνα.

Οι δύο ομάδες της Πάτρας συμμετέχουν στον β΄ όμιλο μαζί με Παναθηναϊκό και Άρη Θεσσαλονίκης με τις 2 πρώτες σαν παίρνουν την πρόκριση για τα ημιτελικά.
Οι δύο ημιτελικοί που θα κρίνουν και την άνοδο, θα διεξαχθούν το απόγευμα της Κυριακής (18.00, 19.30) στο κολυμβητήριο Νέας Σμύρνης. Την Δευτέρα ο μικρός τελικός (3η-4η θέση) και ο μεγάλος Τελικός (1η-2η θέση), θα διεξαχθούν (18.30 και 20.00 αντίστοιχα) στο δημοτικό κολυμβητήριο Παλαιού Φαλήρου.
Χρονικά πρώτη αγωνίζεται η ΝΕΠ η οποία θα αντιμετωπίσει τον ισχυρό ΠΑΟ και παρότι έχει δύσκολο έργο, θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη για να προκριθεί στο final-4.
Στη συνέχεια ο ΝΟΠ θα παίξει με τον Άρη και θα προσπαθήσει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις που έχει κάμει στα προηγούμενες φάσεις ώστε να πάρει τη νίκη και να μπει με το δεξί στη διοργάνωση.
ΠΟΛΑΤΟΣ: «ΤΟ 100% ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ»
Δηλώσεις για τα παιχνίδια έκανε χθες στην ιστοσελίδα του ΝΟΠ, ο παίκτης Ιάσονας Πολάτος, ο οποίος ήταν αισιόδοξος για τον στόχο της ανόδου.
«Έχουμε κάνει πολύ καλή πορεία μέχρι στιγμής και το γεγονός πως πηγαίνουμε στο final-8 αήττητοι, το αποδεικνύει» είπε ο Πολάτος και πρόσθεσε: «Έχουμε δουλέψει πολύ όλο αυτό το διάστημα και παρά την διακοπή λόγω της καραντίνας, η ομάδα είναι πολύ δεμένη. Ο στόχος μας είναι να δίνουμε το 100% για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι, να προκριθούμε αρχικά στο final-4 και μετά να διεκδικήσουμε την άνοδο με όσες πιθανότητες μας αναλογούν».
Από την άλλη πλευρά ο προπονητής της ΝΕΠ, Φ. Γιαννόπουλος, είπε: «Κατεβαίνουμε με σύνθεση ανάγκης λόγω προβλημάτων, όμως θα επιδιώξουμε να παίξουμε όμορφο πόλο. Μαζί μας θα έχουμε τουλάχιστον 6 παιδιά από την εφηβική μας ομάδα. Θέλουμε να πάρουν χρόνο και εμπειρίες αυτά τα παιδιά, καθώς αποτελούν το μέλλον του συλλόγου».
Στο αγωνιστικό μέρος η προετοιμασία των δύο ομάδων ολοκληρώθηκε χθες με τους δύο προπονητές να έχουν προβλήματα με ορισμένους παίκτες και η συμμετοχή τους θα ξεκαθαρίσει την τελευταία στιγμή.
Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:
20:00: Παναθηναϊκός-ΝΕ Πατρών
21:30: ΝΟΠ-Άρης.

Ροή ειδήσεων

Advertisement