Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

ΕΝΟΡΓΑΝΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ: Ο Ατλας Πατρών κυρίαρχος στις νεάνιδες

Published

on

Κυρίαρχος ο Άτλαντας Πατρών με Αθανασία Μεσίρη και Άννα-Μαρία Μιχαλάκου τη 2η ημέρα του πανελλήνιου πρωταθλήματος ενόργανης γυμναστικής. Με 3 στα 3 οι πατρινές αθλήτριες έκλεψαν την παράσταση στην κατηγορία των νεανίδων (14-15 ετών).

Συγκεκριμένα στο άλμα η Αθανασία Μεσίρη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με 13,300 β. με τη μεγαλύτερη βαθμολογία των αγώνων, ενώ η Άννα-Μαρία Μιχαλάκου το χάλκινο μετάλλιο με 12,625.
Στο έδαφος με εντυπωσιακά προγράμματα η Άννα-Μαρία Μιχαλάκου πήρε το χρυσό με 12,050 β. και η Αθανασία Μεσίρη το ασημένιο με 11,800 β.
Στη δοκό ισορροπίας Άννα-Μαρία Μιχαλάκου πήρε το ασημένιο με 11,700 β. και η Αθανασία Μεσίρη την 4η θέση με 11,200 β. Τέλος στο δίζυγο η Αθανασία Μεσίρη κατέλαβε την 4η θέση με 9,500 β.
Η Άννα-Μαρία Μιχαλάκου γυμνάζεται στην Αθήνα στο κέντρο του Αγίου Κοσμά με τον Αποστόλη Πεσίνη και η Αθανασία Μεσίρη στο κέντρο της Πάτρας στο προπονητήριο “Λαδόπουλου” με τον Ηλία Τσοπάνογλου ο οποίος δήλωσε για την συγκεκριμένη αθλήτρια: “Η Αθανασία Μεσίρη αν και ήταν η μικρότερη αθλήτρια στην κατηγορία και στην πρώτη της εμφάνιση, αγωνίστηκε με μεγάλη ωριμότητα κατακτώντας έτσι τη 2η θέση στο σύνθετο ατομικό και είχε συμμετοχή σε όλους τους τελικούς όπου κατέκτησε άλλα 2 μετάλλια. Η μεγάλη της αγάπη για τη γυμναστική και η συνειδητοποιημένη της δουλειά κατά τη διάρκεια της προπόνησης μόνο τέτοιο αποτέλεσμα μπορεί να έχουν”.
Στην κατηγορία των γυναικών η Λεμονιά Τσοπάνογλου συμμετείχε στους τελικούς του εδάφους, όπου μια άτυχη στιγμή της στέρησε το μετάλλιο και βρέθηκε στην 6η θέση με 9,600 β. ενώ στο άλμα ήταν 8η με 9,575 β.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement