Connect with us

Αθλητισμός

Δεν αλλάζει τη φιλοσοφία του ο Αετός Πατρών

Published

on

 

Η διοίκηση του Αετού Πατρών σε καμία περίπτωση δεν σκέφτηκε να αλλάξει την φιλοσοφία της. Έτσι λοιπόν αποφάσισε να ανανεώσει τη συνεργασία της με τον έμπειρο τεχνικό Χάρη Ράντο που γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα το υπάρχον υλικό αφού είναι δικό του δημιούργημα.

Το ρόστερ θα παραμείνει σχεδόν όλο πλην του επιθετικού Γιάννη Λυμπέρη που μετακόμισε… στον Άρη Πατρών. Στα θετικά είναι ότι επιστρέφει και ο έμπειρος πορτιέρο Γιάννης Καλλιακμάνης που είχε δοθεί ως δανεικός στον Παναγιάλειο ενώ ανανέωσαν τη συνεργασία τους οι Ασκούνης Γιάννης και Ηλίας, Λαζανάς Θόδωρος, Παπαδιονυσίου Χρήστος, Βετούλας Κωνσταντίνος, Στάμος Γιώργος, Αθανασόπουλος Θόδωρος, Μπίρμπας Γιώργος, Μαράτος Χρήστος, Μπάκας Αιμίλιος και Πανόπουλος??.

Στην λίστα του Χάρη Ράντου είναι η επιστροφή του Χαλκιόπουλου ενώ αναζητείται ένας ακόμα επιθετικός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοίκησης των «κιτρινόμαυρων» για την παραμονή του Χάρη Ράντου: «Κανονικά στο πόστο του παραμένει ο Χάρης Ράντος ο οποίος συμφώνησε με τη διοίκηση του Αετού Πατρών και θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία του ιστορικού συλλόγου.

Η διοίκηση του Αετού επιθυμούσε την παραμονή του νεαρού προπονητή, μιας και γνωρίζει αρκετά καλά τους ποδοσφαιριστές, το κλίμα και γενικότερα την φιλοσοφία της ομάδας, στην οποία βρίσκεται τα τελευταία χρόνια».

Τα φιλικά

Τα φιλικά παιχνίδια που έχει κλείσει μέχρι στιγμής είναι:

Με Δόξα Παραλίας (25/8 εκτός), Πάτραι (28/8 εντός), Αρόη (4/9 εντός), Θύελλα Πατρών (11/9 εκτός) και Άρη Πατρών (18/9 εκτός).

Ροή ειδήσεων

Advertisement