Connect with us

Παναχαϊκή

Η ΠΓΕ θα πρέπει να βρει τρόπο ώστε η Παναχαϊκή να παίξει στη Γ΄ Εθνική- Η διορία λήγει το βράδυ και μετά αποφάσεις

Published

on

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Με τη διορία που έχει δώσει η ερασιτεχνική Παναχαϊκή σε υποψηφίους ενδιαφερομένους για να αναλάβουν την ομάδα ποδοσφαίρου, να λήγει τελικά σήμερα το βράδυ, πλέον καταλαβαίνουμε όλοι πως οι εξελίξεις είναι προ των πυλών και λογικά αύριο θα γνωρίζουμε ποιος θα τρέξει την ομάδα αλλά και σε ποια κατηγορία θα αγωνιστεί.

Επειδή τις τελευταίες μέρες βλέπω πως δεν είναι σίγουρο πως η ΠΓΕ θα δώσει την ομάδα σε επενδύτη για τη Γ΄ Εθνική να ξεκαθαρίσω πως δεν πρέπει να υπάρχει καν σαν σενάριο η Παναχαϊκή να μην παίξει στη Γ΄ Εθνική και να αγωνιστεί στο τοπικό πρωτάθλημα.
Αν η πατρινή ομάδα παίξει στο τοπικό δεν θα μιλάμε απλά για μαύρη σελίδα αλλά για κίνδυνο αφανισμού από τον ποδοσφαιρικό χάρτη και θα την μικραίνει ακόμα περισσότερο, οπότε δεν χρειάζεται να αναλύσουμε ιδιαίτερα ότι η Παναχαϊκή θα πρέπει πάση θυσία να παίξει στη Γ΄ Εθνική.
ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ
Το μόνο ενθαρρυντικό της χθεσινής μέρας είναι πως η Παναχαϊκή έχει αρκετές μέρες περιθώριο για να δηλώσει συμμετοχή καθώς χθες η ΕΠΟ ανακοίνωσε πως οι ομάδες που δεν δήλωσαν συμμετοχή σε ανώτερη κατηγορία, έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν μέχρι τις 20 Αύγουστου.
Οπότε η ΠΓΕ αλλά και ο υποψήφιος επενδύτης έχει λίγες μέρες μπροστά του για να αποφασίσει πού θα δηλώσει συμμετοχή αν και για πολλούς υπάρχει μπροστά μόνο η Γ΄ Εθνική.

Ροή ειδήσεων

Advertisement