Connect with us

Ποδόσφαιρο

Οι διαιτητές των δύο αναμετρήσεων του Ολυμπιακού με την Σλόβαν

Published

on

Η UEFA ανακοίνωσε τους διαιτητές για τις δύο αναμετρήσεις του Ολυμπιακού με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας για τα playoffs του Europa League. Ο Ιταλός Γκουίντα στο Φάληρο, ο Γερμανός Αϊτεκίν στη Σλοβακία.

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη Σλόβαν Μπρατισλάβας για τα playoffs του Europa League, με την UEFA να ανακοινώνει τους ορισμούς της για τις δύο αναμετρήσεις.

Στο Γεώργιος Καραϊσκάκης θα σφυρίξει ο Ιταλός Μάρκο Γκουίντα, με βοηθούς τους συμπατριώτες του, Φιλίπο Μέλι και Αλμπέρτο Τεγκόνι, ενώ τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο επίσης Ιταλός, Ροσάριο Αμπίσο.

Ο Γκουίδα είχε βρεθεί μόλις μια φορά στον δρόμο των ερυθρολεύκων στο παρελθόν, καθώς είχε διευθύνει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Βικτόρια Πλζεν στην Τσεχία για τα προκριματικά του Champions League.

Στον επαναληπτικό ορίστηκε ο Γερμανός Ντενίζ Αϊτεκίν, έχοντας βοηθούς τους συμπατριώτες του, Κρίστιαν Ντιτζ και Ντόμινικ Σάαλ, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Μάρτιν Πέτερσεν. Ο Αϊτεκίν είχε σφυρίξει στο παρελθόν την αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στην Κύπρο τη σεζόν 2014/15, για τα playoffs του Europa League.

Ροή ειδήσεων

Advertisement