Connect with us

Αθλητισμός

Να εξετάσει με προσοχή τα δεδομένα η πολιτεία

Published

on

Όπως αναφέραμε στο φύλλο της Τετάρτης δεν είναι μόνο μία η ομάδα που έχει θετικό κρούσμα και διέκοψε τις προπονήσεις. Επίσημα η εν λόγω ομάδα δεν τοποθετήθηκε ποτέ, όπως έκανε χθες μια άλλη, το ΑΠΣ Πάτραι.

Η διοίκηση των «πράσινων» με ανακοίνωσή της ενημέρωσε τον αθλητικό κόσμο ότι οι προπονήσεις του ποδοσφαιρικού τμήματος διακόπτονται προσωρινά αφού διαγνώστηκε αθλητής της θετικός σε διαγνωστικό έλεγχο (rapid test).

Όπως αντιλαμβανόμαστε όλοι ο χειμώνας θα είναι πολύ δύσκολος και πρέπει άμεσα η πολιτεία να πάρει σοβαρά το όλο θέμα έτσι ώστε οι ομάδες να μην «πετάνε» τσάμπα τα λεφτά τους σε μεταγραφές αλλά και σε πάγια έξοδα.

Ουδείς δεν γνωρίζει τι μέλλει γενέσθαι και οι φόβοι για την μη διεξαγωγή των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Αχαΐας είναι ορατοί.

Σίγουρα σέντρα θα έχουμε… αλλά πόσο θα διαρκέσει; Όταν οι ομάδες του τοπικού ποδοσφαίρου χάνουν παίκτες σημαντικούς λόγω covid είναι φυσικό να υπάρχουν αντιδράσεις. Μην συγκρίνουμε τους επαγγελματικούς συλλόγους που βρίσκονται παίκτες θετικοί και απομονώνονται ενώ το πρωτάθλημα συνεχίζεται. Εκεί υπάρχει πληθώρα παικτών και μπορούν να αντικατασταθούν.

Στο τοπικό πρωτάθλημα τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά και γι’ αυτό πρέπει άμεσα η πολιτεία να εξετάσει με περισσότερη προσοχή τα δεδομένα.

Το ερασιτεχνικό σωματείο πραγματοποιεί δύο με τρεις καλές μεταγραφές που θα κάνουν τη διαφορά στον σύλλογο, αν αυτές οι προσθήκες βρεθούν θετικές στον ιό και απομακρυνθούν για 14ημέρες από τις προπονήσεις και τους αγώνες τότε θα υπάρξει σοβαρό πρόβλημα.

.

Ροή ειδήσεων

Advertisement