Connect with us

Μπάσκετ

Με αισιοδοξία και ενθουσιασμό η πρώτη προπόνηση για τον -νέο- Προμηθέα (ΦΩΤΟ)

Published

on

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ

Τέλος τα ψέματά για τους παίκτες του Προμηθέα οι οποίοι αυτή την ώρα κάνουν τη πρώτη τους επίσημη προπόνηση στο κλειστό του Καστελόκαμπου για τη αγωνιστική περίοδο 21-22 όπου στόχος είναι να πρωταγωνιστήσει και πάλι σε Ελλάδα-Ευρώπη.

Οι παίκτες ηταν από νωρίς στο κλειστό όπως και ο νέος προπονητής Λουις Κασιμίρο ο οποίος  πριν μπουν στο γήπεδο μίλησε για λίγη ώρα στους  αθλητές του εξηγώντας τι ακριβώς ζητάει.

Στο γήπεδο βρέθηκαν όλοι οι παίκτες, δηλαδή οι  Χάρης Γιαννόπουλος, Δημήτρης Αγραβάνης, Νίκος Γκίκας, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Ν. Μπαζίνας, Γ. Τανούλης  και από τους ξένους οι Σβαρτς, Ρει, Γκαντι, Γκραντ και Χαντ ενώ απουσίαζε ο Μαιλς που θα έρθει την Πέμπτη.

Πριν από τη πρώτη προπονητής και παίκτες έκαναν δηλώσεις όπου αναφέρθηκαν στους φετινούς στόχους της ομάδας.

ΚΑΣΙΜΙΡΟ: «ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΡΟΣΤΕΡ»

Λίγο πριν τη πρώτη, ο τεχνικός Λουις Κασιμίρο, μεταξύ άλλων, είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στον Προμηθέα, είμαι χαρούμενος με το ρόστερ που έχουμε τη φετινή σεζόν , θα βάλουμε δουλειά για να ενισχύσουμε τη χημεία μας.

Οι μετάγραφες έχουν τελειώσει, έχουμε   πολύ κάλους παίκτες,  έχουμε εμπείρους αλλά και νεαρούς παίκτες σε κάθε θέση και είμαι πολύ χαρούμενος για το ρόστερ που έχω στα χέρια μου. Οι παίκτες θα είναι ανταγωνιστικοί και μεταξύ τους και αυτό είναι καλό».

Από τους παίκτες ο Χάρης Γιαννόπουλος, τόνισε: Δεν έχω να πω πολλά , είμαι χαρούμενος που συνεχίζω στον προμηθέα, είναι μια νεα σεζόν με πολλές αλλαγές, όπως η αλλαγή προπονητή, περιμένουμε να δούμε πως θα εξελιχθεί η κατάσταση αλλά μόνο και μόνο που βρίσκεται σε μια ομάδα όπως ο Προμηθέας, θα πας για ψηλά. Στόχος είναι η κορυφή.

Σε ερώτηση για τη παρουσία του Ολυμπιακού: «Αυτό μόνο καλό μπορεί να είναι , για το πρωτάθλημα και τη προβολή και την ποιότητα των παικτών που έρχονται αλλά από εκεί και πέρα δεν είναι μόνο ο Ολυμπιακός αλλά και άλλες ομάδες που είναι πολύ δυνατές».

  • Στη προπόνηση συμμετέχουν και οι έφηβοι Λάγιος, Νέοφυτος, ο Βασιλείου που ανήκει στη παιδική ομάδα  και συμμετέχει και ο Π. Γκάτζιος που ανήκει στο σύλλογο.

 

Ο φακός της “Γ” βρέθηκε στο Αθλητικό Κέντρο του Προμηθέα και αποθανάτισε την πρώτη των αθλητών 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement