Connect with us

Αθλητισμός

Μία ακόμα επιβεβαίωση της «Γ» για τον έμπειρο κίπερ Χρήστο Αθανασόπουλο

Published

on

Ένα ακόμα ρεπορτάζ της «Γ» σχετικά με τις μεταγραφές της κοκκινόμαυρης ομάδας έρχεται να επιβεβαιωθεί με την απόκτηση του έμπειρου γκολκίπερ Χρήστου Αθανασόπουλου.

 

ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ Κ. ΓΑΛΑΡΙΩΤΗ

E-mail: [email protected]

 

Η «Γ» την Πέμπτη 19 Αυγούστου είχε γράψει ότι ο Αθανασόπουλος βρίσκεται μια ανάσα από την Παναχαϊκή, ενώ στο χθεσινό της φύλλο ανέφερε ότι αναμένεται να έρθει στην Πάτρα για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Το ρεπορτάζ της «Γ» έρχεται να επιβεβαιώσει η διοίκηση της Παναχαϊκής με την ανακοίνωση του έμπειρου ποδοσφαιριστή. Μια προσθήκη πολύ σημαντική για τα μετόπισθεν, αφού το Νο1 είναι και το «Α και το Ω» σε μια ομάδα.

Ο Αθανασόπουλος έχοντας εμπειρία από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα έρχεται στους «κοκκινόμαυρους» για να βοηθήσει στη νέα προσπάθεια που γίνεται για την επάνοδό της στις επαγγελματικές κατηγορίες. Σίγουρα ο έμπειρος πορτιέρο είναι πολυτέλεια για την Γ’ Εθνική και λύνει ένα πρόβλημα που μπορεί να είχε στο πίσω μέρος του μυαλού του ο Σέρβος τεχνικός Ζέλικο Κάλαϊτζιτς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η διοίκηση της Παναχαϊκής ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον τερματοφύλακα Χρήστο Αθανασόπουλο. Ο Χρήστος Αθανασόπουλος είναι 39 ετών (10/2/1982), έχει μία σπουδαία διαδρομή στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και επιστρέφει στην Παναχαϊκή για να βοηθήσει με την εμπειρία του την ομάδα μας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο Χρήστος Αθανασόπουλος στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα της Παναχαϊκής σε διαφορετικές περιόδους (2004-2006, 2011, 2015), ενώ έχει αγωνιστεί επίσης σε Πατραϊκό, Αναγέννηση Άρτας, Καλλιθέα, Ιωνικό, Αιολικό, Πανηλειακό, Ηρακλή Ψαχνών, ΑΕΛ, Παναιγιάλειο, Τρίκαλα, Λουφτετάρι, Κέρκυρα, ΟΦ Ιεράπετρας. Την περσινή αγωνιστική περίοδο με τον ΟΦ Ιεράπετρας είχε στο ενεργητικό του 12 συμμετοχές στην Super League 2.

Καλωσορίζουμε τον Χρήστο στην “κοκκινόμαυρη” οικογένεια και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

 

ΜΕ ΔΙΠΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ – ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΙΚΟ

Συνεχίζεται σήμερα η προετοιμασία της ομάδας εν όψει του πρώτου επίσημου αγώνα Κυπέλλου την Κυριακή (29/8) στον Ταύρο με τον Φωστήρα.

Ο προπονητής των «κοκκινόμαυρων» αυτές τις ημέρες δουλεύει σκληρά με τους ποδοσφαιριστές του έτσι ώστε στο πρώτο επίσημο παιχνίδι να παρουσιάσουν μια αξιοπρεπή εικόνα αλλά και να πάρουν τη νίκη απέναντι στην ομάδα του Ταύρου. Σήμερα λοιπόν έχει προγραμματιστεί η προπόνηση να είναι διπλή ενώ αύριο θα διεξαχθεί το πρώτο τεστ με αντίπαλο τον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου κεκλεισμένων των θυρών.

 

ΣΤΟΝ «ΑΓΙΟ ΑΝΔΡΕΑ» ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» βρέθηκαν το πρωί οι κοκκινόμαυροι ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής έτσι ώστε να πραγματοποιήσουν τις απαραίτητες εξετάσεις. Πιο συγκεκριμένα έγιναν όλες οι καρδιολογικές εξετάσεις στους «κοκκινόμαυρους» έτσι ώστε τα δελτία υγείας να είναι έτοιμα για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Φωστήρα αλλά και γενικότερα για τον πλήρη έλεγχο των ποδοσφαιριστών.

Το gnomip.gr σάς ενημέρωσε ότι οι παίκτες της Παναχαϊκής χθες το πρωί πέρασαν από ιατρικές εξετάσεις. Η διοίκηση της ομάδας προχώρησε και στην ανακοίνωση η οποία αναφέρει: «Με απόλυτη επιτυχία πέρασαν από τις απαραίτητες καρδιολογικές εξετάσεις οι ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής με αφορμή την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας τους. Χωρισμένοι σε γκρουπ οι «κοκκινόμαυροι» επισκέφθηκαν το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο «Αγ. Ανδρέας» όπου υποβλήθηκαν σε σχολαστικούς ελέγχους από έμπειρους και καταξιωμένους επιστήμονες. Η διοίκηση της Παναχαϊκής ευχαριστεί δημόσια το Νοσοκομείο «Αγ. Ανδρέας» και ιδιαίτερα τον διευθυντή Καρδιολογίας Ανδρέα Μαζαράκη για τις πολύτιμες υπηρεσίες που πρόσφεραν στην ομάδα μας».

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ “Γ”

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement