Connect with us

Παναχαϊκή

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της Παναχαϊκής ενόψει Κυπέλλου

Published

on

Στην τελική ευθεία ενόψει του πρώτου επίσημου αγώνα βρίσκεται η ομάδα της Παναχαϊκής. Ο Σέρβος τεχνικός, Ζέλικο Κάλαϊντζιτς προσπαθεί όλο αυτό το διάστημα να δημιουργήσει με το υπάρχον υλικό -αφού το μεταγραφικό αλισβερίσι συνεχίζεται- ένα αξιόλογο σύνολο έτσι ώστε την Κυριακή (5μ.μ.) στον Ταύρο να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης στο Κύπελλο Ελλάδος.

 ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ Κ. ΓΑΛΑΡΙΩΤΗ

Ε-mail: [email protected]

Έτσι λοιπόν μετά το φιλικό της Τετάρτης (24/8) με τον Κεραυνό χθες οι κοκκινόμαυροι έκαναν απογευματινή προπόνηση όπως θα γίνει και σήμερα ενώ το πρωί του Σαββάτου θα είναι η τελευταία και εν συνεχεία ο Σέρβος προπονητής θα ανακοινώσει την αποστολή.

Η διοίκηση μάλιστα προγραμμάτισε η αποστολή να διανυκτερεύσει το Σάββατο στην Αθήνα έτσι ώστε οι παίκτες να είναι ξεκούραστοι για το πρώτο επίσημο παιχνίδι.

Στα μεταγραφικά τώρα τα ονόματα που βρίσκονται στην λίστα της διοίκησης όπως πολλάκις έχουμε αναφέρει είναι πάρα πολλά με την «Γ» να προσπαθεί τουλάχιστον να στοχεύσει πιο συγκεκριμένα έτσι ώστε να ενημερώνει το φίλαθλο κοινό. Μέχρι στιγμής η «Γ» έχει αποκαλύψει αρκετές από αυτές που πραγματοποιήθηκαν.

Η διοίκηση λοιπόν γνωρίζει πολύ καλά ότι η άμυνα χρειάζεται ενίσχυση αν θέλει να «χτυπήσει» το πρωτάθλημα στην Γ΄ Εθνική και να υπάρχει και ένας βασικός κορμός για την επόμενη χρονιά.

Ο επικεφαλής των κοκκινόμαυρων, Πέτρος Σταθάκης όπως έχουμε αναφέρει θέλει η άμυνα να αποτελείται από έμπειρους ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί στα επαγγελματικά πρωταθλήματα. Ένας από αυτούς ο οποίος φημολογείται ότι έχει πλησιάσει η Παναχαϊκή είναι ο Αλέξης Σεληνιωτάκης. Ο έμπειρος αμυντικός που μετράει πάνω από 130 συμμετοχές στην Σούπερ Λιγκ 2 είναι στην λίστα των κοκκινόμαυρων και αν πραγματοποιηθεί η εν λόγω μεταγραφή ενδεχομένως θα πρόκειται για ένα δυνατό deal. Επίσης, στο στόχαστρο των κοκκινόμαυρνων είναι και ο έμπειρος αριστερός μπακ Χρήστος Κοντοχρήστος. Ο29χρονος πέρυσι αγωνίστηκε στην ομάδα του Διαγόρα Ρόδου ενώ έχει περάσει ξανά από την Παναχαϊκή. Επίσης, έχει φορέσει την φανέλα του Πανιώνιου, της Νίκης Βόλου, της Λαμίας, και της Λάρισας ενώ το 2016 είχε μετακομίσει στη Βουλγαρία, όπου έπαιξε με τη Μοντάνα.

Πολλά είναι, λοιπόν, τα ονόματα που παίζουν… με την διοίκηση να έρχεται καθημερινά σε επαφή με παίκτες που μπορούν να προσφέρουν τα μέγιστα.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ “Γ”

Ροή ειδήσεων

Advertisement