Connect with us

Αθλητισμός

Οργανώνεται ο ΑΠΣ Πάτραι σε όλους τους τομείς

Published

on

Συνεχίζει τον σχεδιασμό του ο ΑΠΣ Πάτραι σε όλους τους τομείς έτσι ώστε τη νέα αγωνιστική περίοδο να είναι δυνατός στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας.

Η διοίκηση των πράσινων προχώρησε σε μια σημαντική συνεργασία όσον αφορά το διοικητικό κομμάτι προσθέτοντας στο τιμ τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Σπύρο Προσκεφαλά. Ένας άνθρωπος γνώστης του ποδοσφαίρου που θα αναλάβει το πόστο του γενικού αρχηγού. Ο Προσκεφαλάς έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες τόσο των εθνικών κατηγοριών όσο και του τοπικού πρωταθλήματος. Η εμπειρία του γύρω από το ποδόσφαιρο είναι μεγάλη και θεωρείται μια πολύ καλή συνεργασία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «O ΑΠΣ Πάτραι, ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Πανηλειακού, της ΠΑΕ Πύργος, του Ηλειακού Λεχαινών και της Αχαϊκής, Σπύρο Προσκεφαλά. Ο κύριος Προσκεφαλάς, εντάσσεται στο διοικητικό σχήμα του συλλόγου και αναλαμβάνει το πόστο του γενικού αρχηγού. «Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Πάτραι», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση των πρασίνων.

 

 ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Ο ΦΟΥΦΟΥΛΑΣ

Σε γνώριμα λημέρια επιστρέφει ο έμπειρος ποδοσφαιριστής Ντίνος Φούφουλας. Η διοίκηση του Πάτραι συμφώνησε σε όλα με τον έμπειρο άσο ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Ξενοφώντα Κρεστένων και επιστρέφει έτσι ώστε να φορέσει την φανέλα του Πάτραι και να βοηθήσει και αυτός από την πλευρά του να επιτευχθούν οι στόχοι του συλλόγου.

ΣΤΑ «ΠΡΑΣΙΝΑ» ΤΕΛΙΚΑ Ο ΤΣΙΓΚΡΗΛΑΣ

Τα «πράσινα» τελικά θα προβάρει και ο έμπειρος επιθετικός του Πανηλειακού, Παναγιώτης Τσίγκρηλας. Η «Γ» είχε αναφέρει την επαφή που είχε η διοίκηση με τον 23χρονο φορ όμως οι πράσινοι την είχαν διαψεύσει διότι δεν υπήρχε συμφωνία η οποία όμως ήρθες χθες.

Πρόκειται για έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην γραμμή κρούσης και αποτέλεσε βασικό στέλεχος των ερυθρόλευκων στην Γ΄ Εθνική και θα είναι ένα δυνατό… «όπλο» στην φαρέτρα του προπονητή, Σταμάτη Σαρρή.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ “Γ”

Ροή ειδήσεων

Advertisement