Connect with us

Αθλητισμός

ΠΗΓΑΣΟΣ: Γιορτάζει τα 40 χρόνια με τις Ακαδημίες

Published

on

Τα 40 χρόνια από την ίδρυση του γιορτάζει σήμερα ο Πήγασος Μπεγουλακίου μαζί με τις Ακαδημίες που δημιούργησε. Σήμερα λοιπόν στο γήπεδο Ντα Λουζ το νέο ξεκίνημα του Πήγασου στις ακαδημίες είναι γεγονός ενώ παράλληλα καλοί όλους τους φίλους της ομάδας αλλά και τους γονείς των μικρών παιδιών για να γιορτάσουν μαζί τα 40 χρόνια ιστορίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Η Ακαδημία μας είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την νέα της έδρα και την έναρξη των προπονήσεών μας!

Το προπονητικό κέντρο στα Δεμένικα “Da Luz” θα είναι το νέο σπίτι της ακαδημίας μας και η έναρξη των προπονήσεών μας θα είναι στις 06/09/2021.Υπεύθυνος ακαδημίας κ.Ραβαζούλας Κωνσταντίνος (6978289511).

Δίνουμε “assist” στα νέα παιδιά να ακολουθήσουν το ποδόσφαιρο.

Δίνουμε “assist” στους γονείς στην δύσκολη αυτή εποχή να εντάξουν τα παιδιά τους στον αθλητισμό και την ευγενή άμιλλα. Σας περιμένουμε κοντά μας! 1981-2021…40 χρόνια ΠΗΓΑΣΟΣ»

ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟ- ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟ

Τον σκληροτράχηλο αμυντικό Αντώνη Αθανασόπουλο ανακοίνωσε η ομάδα του Πήγασου Μπεγουλακίου. Μια προσθήκη που θα βοηθήσει σημαντικά το συγκρότημα του Σπύρου Αθανασόπουλου με τον έμπειρο αμυντικό να έχει πολλές παραστάσεις στο τοπικό ποδόσφαιρο. «Βράχος» πραγματικός στα μετόπισθεν των «βυσσινί» καθώς ο Αθανασόπουλος είναι ένας παίκτης που τον χαρακτηρίζει το πάθος του και η δύναμή του.

Η δεύτερη προσθήκη είναι αυτή του επιβλητικού χαφ Ηλία Γεωργόπουλου που επιστρέφει στην ομάδα του Μπεγουλακίου μετά το πέρασμά του από την Αχαϊκή και το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement