Connect with us

Παναχαϊκή

Έχει δρόμο… μπροστά της

Published

on

PANAXAIKI-SDO

Η Παναχαϊκή είναι νέα ομάδα και πρέπει να υπάρξει υπομονή και πολλή δουλειά

ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ Κ. ΓΑΛΑΡΙΩΤΗ

Πολλοί θα πουν ας κερδίζει η Παναχαϊκή τα επίσημα παιχνίδια και ας χάνει στις φιλικές αναμετρήσεις. Μια άποψη που σίγουρα έχει βάση όμως οι κοκκινόμαυροι χρειάζονται ακόμα δουλειά.

Η ομάδα χτίζεται από το «μηδέν» και λογικό είναι να θέλει χρόνο έτσι ώστε να μονταριστεί. Εξάλλου αυτό το καταλαβαίνει και ο Σέρβος τεχνικός ο οποίος στο φιλικό του Σαββάτου με τον Ναυπακτιακό στο Παπαχαραλάμπειο Στάδιο (0-0) επισήμανε ότι: «Είδαμε όλους τους παίκτες που έχουμε στο ρόστερ. Το αποτέλεσμα δεν μας ενδιαφέρει, ξέρουμε τι παίκτες έχουμε και γνωρίζουμε με ποιους μπορούμε να πάμε για το πρωτάθλημα.

Τα φιλικά μας δίνουν πράγματα, άλλωστε είναι νωρίς ακόμα. Βλέποντας και κάνοντας θα δούμε αν χρειάζεται κάπου αλλού ενίσχυση, για να κάνουμε νέα μεταγραφή.

Είναι υπέρ μας που καθυστερεί η έναρξη του πρωταθλήματος, γιατί χρειάζεται υπομονή και δουλειά. Είμαστε νέα ομάδα και έχουμε να μάθουμε πολλά, για να φτάσουμε εκεί που επιθυμούμε».

Λόγια τα οποία έχουν ουσία και βάση. Μια ομάδα που χρίζεται από το «μηδέν» θέλει πολλή δουλειά για να «δέσει».

ΚΕΡΔΟΣ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ

Μια ομάδα που έχει παρόν και μέλλον πρέπει να στηρίζεται και στους μικρούς… αθλητές που έχει στο ρόστερ της. Στο φιλικό του Σαββάτου είδαμε τους ταλαντούχους κοκκινόμαυρους να βγάζουν πάθος και πειθαρχία μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό είναι το μέλλον της Παναχαϊκής και πρέπει να περιφρουρηθεί απ’ όλους.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕ ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΑ

Από κει και πέρα ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς χθες έδωσε στους παίκτες ρεπό ενώ σήμερα επιστρέφουν στο γήπεδο της Αγυιάς και το πρόγραμμα περιλαμβάνει εργομετρικά τεστ. Οι κοκκινόμαυροι βρίσκονται στην κορύφωση της προετοιμασίας τους ενόψει της συνέχειας σε Κύπελλο και πρωτάθλημα.

Αύριο μάλιστα θα μάθουμε και με ποιον θα αγωνιστεί η Παναχαϊκή στην 2η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος αφού θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση στις 12μ. στα γραφεία της ΕΠΟ.

ΩΦΕΛΕΙ Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΥΡΟΥΣ

Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο ρεπορτάζ στην «Γ» όλα δείχνουν ότι θα πάμε σε παράταση της σέντρας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Σήμερα ή αύριο πριν απο την κλήρωση θα πραγματοποιηθεί Δ.Σ. και αναμένεται να μάθουμε αν πάρει ή όχι παράταση η σέντρα για την Γ’ Εθνική όπως και ο καταρτισμό των ομίλων.

Το ρευστό τοπίο που επικρατεί στην Super league 2 σχετικά με τις ομάδες που θα συμμετάσχουν εν τέλει στο πρωτάθλημα, επηρεάζει σαφέστατα και τη Γ’ Εθνική.

Οπότε όπως προαναφέραμε όλα δείχνουν για παράταση με την σέντρα να οδεύει για τις 26/9.

Μια τέτοια εξέλιξη φυσικά ικανοποιεί την Παναχαϊκή, η οποία θα έχει ακόμη περισσότερο χρόνο προκειμένου να παρουσιαστεί πιο έτοιμη για το φετινό πρωτάθλημα.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement