Connect with us

Αθλητισμός

Προμηθέας: Έμφαση στην άμυνα!

Published

on

 

Διπλή προπόνηση είχε το χθεσινό μενού για τους παίκτες του Προμηθέα μετά το ρεπό της Τρίτης με γυμναστήριο και μπάλα στο γήπεδο. Ο Λουίς Κασιμίρο έβγαλε τα πρώτα του συμπεράσματα από τα δύο φιλικά με Ιωνικό και Ηρακλή και έμεινε ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές από τους παίκτες του αφού είδε ειδικά στο επιθετικό κομμάτι να έχουν αφομοιώσει τον τρόπο παιχνιδιού του.

Του ΣΠΥΡΟΥ Γ. ΝΤΙΝΟΥ

Η ομάδα επιτίθεται γρήγορα χωρίς περιττές πάσες και με γρήγορες εκτελέσεις την κατάλληλη στιγμή. Σε αυτό έχει παίξει σημαντικό ρόλο η ταχύτητα των γκαρντ που διαθέτει το ρόστερ και του δίνουν αυτή τη δυνατότητα. Βέβαια, ο έμπειρος Ισπανός κόουτς έχει διακρίνει και την αμυντική αστάθεια που παρουσιάζει η ομάδα του στο παιχνίδι και έχει γίνει ήδη η σχετική αναφορά προς τους παίκτες του ότι πρέπει να δουλέψουν σκληρότερα σε αυτόν τον τομέα.

ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

Χαρακτηριστικά τους ανέφερε πως πρέπει να αρχίσουν να δίνουν μεγαλύτερη έμφαση και στα αμυντικά τους καθήκοντα και να ρίξουν το συνολικό μέσο όρο πόντων που δέχεται η ομάδα. Αρχής γενομένης από τα φιλικά που θα δώσει η ομάδα στο τουρνουά της Καρδίτσας το προσεχές Σαββατοκύριακο με ΠΑΟΚ και Λάρισα, ο Ισπανός κόουτς αναμένει να δει μια σχετική βελτίωση.

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΡΔΙΤΣΑ Ο ΤΖΕΡΙ ΓΡΚΑΝΤ

Τραυματισμό αποκόμισε ο τζερι Γρκαντ στο φιλικό του Προμηθέα με τον Ιωνικό και ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας, απέχοντας από τις ομαδικές προπονήσεις. Συνεπώς δεν θα λάβει μέρος στην αποστολή της πατρινής ομάδας, η οποία το προσεχές σαββατοκύριακο θα μεταβεί στην Καρδίτσα, καθότι συμμετέχει στο τουρνουά της ομώνυμης ομάδας, όπου το παρών θα δώσουν Λάρισα και ΠΑΟΚ. Ο Αμερικανός σέντερ αναμένεται να επιστρέψει υγιής στις πρώτες αγωνιστικές υποχρεώσεις της νέας σεζόν, που έχουν οριστεί στο 2ο Super Cup, ήτοι το διήμερο 25-26 Σεπτεμβρίου, αφού υπολογίζεται ότι θα έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του.

ΒΟΛΙΔΟΣΚΟΠΟΥΝ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΑΣΟΥΛΑ!

«Φωτιά» έχουν πάρει  τα τηλέφωνα συνεργατών του Παναγιώτη Φασούλα, μετά την κίνηση του Τρακάλα με στόχο να ακυρωθούν οι εκλογές της Κυριακής… Πληροφορίες αναφέρουν ότι υποψήφια μέλη και όχι πρόεδροι, τηλεφωνούν στους 30 συνεργάτες της «αράχνης», προκειμένου να μάθουν τις προθέσεις τους σε περίπτωση που αποσυρθεί ο Φασούλας! Κι αυτοί ανησυχούν έντονα, διαπιστώνοντας ότι βρίσκονται στον «αέρα… Επίσης, έχει διαρρεύσει η φήμη ότι ο Παναγιώτης Φασούλας ενδέχεται να αποχωρήσει, σε περίπτωση που το δικαστήριο απορρίψει τα αιτήματα της ομάδας των Αγίων Θεοδώρων. Πολλοί θεωρούν ότι η λογική της κίνησης και της επικοινωνιακής «φούσκας» είναι «όλα ή τίποτα»… Ή θα καταφέρει να πάρει μια «ανάσα», στέλνοντας τις εκλογές προς το τέλος Δεκεμβρίου, με στόχο να συγκεντρώσει τόσους ψήφους, όσους να ξεπεράσει το 25% ή θα αποσυρθεί και θα ταχθεί υπέρ του ενός ή του άλλου υποψήφιου προέδρου… Για να επανέλθουμε στο αρχικό θέμα της βολιδοσκόπησης μελών του ψηφοδελτίου Φασούλα από υποψήφιους παράγοντες, να αναφέρουμε την περίπτωση δικηγόρου με βλέψεις που είχε έντονες οχλήσεις απ’ άλλο δικηγόρο, συνεργάτη προέδρου, με τον οποίο συνδέεται φιλικά! Αλλά και ενός αθλητή, ο οποίος έχει αναπτύξει δυναμική και μιλάει με πολλούς για ενδεχόμενη προσχώρηση.

Ροή ειδήσεων

Advertisement