Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Στοίχημα

Έδρα και εμπειρία του δίνουν τη νίκη

Δημοσιεύθηκε

στις

 

 

μάθε τα πάντα για τις Προσφορές* εταιρειών στοιχήματος

Από σήμερα και για τις επόμενες Πέμπτες μέχρι το φινάλε της σεζόν το ενδιαφέρον μας θα είναι πολύ πιο έντονο, μιας και πέρα από το γνωστό ματς Γιουρόπα Λιγκ, υπάρχουν και τα παιχνίδια του Κόνφερενς, δίνοντας ένα άλλο «χρώμα» στην ημέρα.

 

Ακόμα και έτσι, όμως, τα παιχνίδια για το Γιουρόπα έχουν πάντα το δικό τους ενδιαφέρον, με τη διοργάνωση να έχει ανέβει σε ποιότητα. Ο Ολυμπιακός ξεκινάει την προσπάθειά του, με το πιο βατό, θεωρητικά, ματς από τα 6, υποδεχόμενος στο Φάληρο τη Βελγική Αντβέρπ.

 

Ολυμπιακός: Έχοντας την πλειοψηφία των νέων μεταγραφικών του αποκτημάτων στο αρχικό σχήμα, ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε κόντρα στον Ατρόμητο, μένοντας έτσι χωρίς τέρματα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Σίγουρα ήταν ένα απρόσμενο αποτέλεσμα, όμως οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν διάθεση, παρότι η μπάλα δεν έλεγε να μπει στα δίχτυα. Στην πρεμιέρα των ομίλων στο Γιουρόπα, ο Μαρτίνς σκέφτεται να κάνει κάποιες αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο ματς, μιας και η νίκη θα δώσει ένα καλό προβάδισμα στην Ελληνική ομάδα στη μάχη της πρόκρισης. Ο κόσμος θα είναι δίπλα στην ομάδα, η οποία θα μπει με στόχο να πετύχει ένα γρήγορο γκολ.

 

Αντβέρπ: Δεν είναι και λίγο πράγμα να βγαίνει μια ομάδα σαν την Αντβέρπ στο Γιουρόπα Λιγκ μέσω του Βέλγικου πρωταθλήματος, αφήνοντας πίσω της ομάδες όπως οι Άντερλεχτ, Γάνδη και Σταντάρ Λιέγης. Σίγουρα στο σύλλογο της Φλαμανδίας έχει γίνει μεγάλη πρόοδος ποδοσφαιρικά τα τελευταία χρόνια, με εξαιρετικούς παίκτες να έχουν φορέσει τη φανέλα της. Βέβαια, υπάρχει ακόμα δουλειά που πρέπει να γίνει, μιας και στο πρωτάθλημα φέτος η ομάδα είναι αρκετά χαμηλά και η Ευρώπη είναι ένα… μπόνους κάθε Πέμπτη. Στο ρόστερ του κόουτς Πρίσκε βρίσκονται κάποια αρκετά γνωστά μας ονόματα, όπως οι Ναϊνγκολάν, Φρέι, Φίσερ, αλλά και ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού, Μπιόρν Ένγκελς.

 

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι Βέλγοι είναι ομάδα περιορισμένων δυνατοτήτων, γενικότερα δυσκολεύονται εκτός έδρας και δεν έχουν σταθερότητα στο παιχνίδι τους. Αν οι σαφώς πιο έμπειροι πρωταθλητές Ελλάδας παίξουν στο επίπεδο που μας έχουν συνηθίσει, ο άσος στο 1.72 από τη Novibet θα επιβεβαιωθεί.

Για περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος και αναλύσεις κάντε κλικ στο www.cleverbet.gr. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement