Connect with us

Μπάσκετ

Σημαντική η επιστροφή του Γκραντ για τον Προμηθέα

Published

on

Συνεχίστηκε και χθες το πρόγραμμα προπονήσεων του Προμηθέα δίχως προβλήματα και ο προπονητής της ομάδας βλέπει με χαρά το γεγονός πως όλοι οι παίκτες του είναι υγιείς πλέον. Γυμναστήριο το πρωί και μεσημεριανή προπόνηση περιελάμβανε η χθεσινή μέρα και πλέον οδεύουμε προς τα επίσημα ματς.

Το τεχνικό επιτελείο βλέπει τους παίκτες να αρχίζουν να ρολάρουν και να αφομοιώνουν όλο και περισσότερο τον τρόπο παιχνιδιού που θέλει ο προπονητής και να συντάσσονται με τη φιλοσοφία του. Ο Γκραντ δείχνει να πατάει όλο και καλύτερα και είναι βέβαιο πως η παρουσία του λύνει τα χέρια του Ισπανού προπονητή αφού είναι παίκτης που έχει παιχνίδι με πλάτη στο καλάθι κάτι που απουσιάζει από το σύνολο της ομάδας. Αξίζει επίσης να αναφέρουμε πως οι νεαροί παίκτες της ομάδας δουλεύουν πολύ σκληρά και κάθονται και έξτρα χρόνο μετά την προπόνηση κάτι που φανερώνει τη νοοτροπία του συλλόγου για συνεχή βελτίωση με στόχο την κορυφή.

 

Ανακοίνωση για Ίβκοβιτς: «Σήμερα το ευρωπαϊκό μπάσκετ έγινε φτωχότερο. Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς απεβίωσε αφήνοντας πίσω του βαθιά θλίψη αλλά και τεράστια ιστορία. Καλό ταξίδι, Ντούντα…».

 

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement