Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Υγεία

3 ασκήσεις για μεγαλύτερη ευλυγισία στο σεξ

Δημοσιεύθηκε

στις

Πρόσφατη έρευνα του πανεπιστημίου του Τέξας έδειξε ότι οι αερόβιες ασκήσεις -τρέξιμο, κολύμπι, ποδήλατο- εξασφαλίζουν πιο δυνατές στύσεις στους άντρες, επιβεβαιώνοντας το προφανές: η γυμναστική δεν βελτιώνει μόνο την ψυχική και σωματική σου υγεία, αλλά και τις σεξουαλικές σου επιδόσεις.

Κι αν η δύναμη και η αντοχή είναι κάτι που ήδη έχεις καταφέρει να αποκτήσεις με τις ασκήσεις που συνηθίζεις να εκτελείς ή με το άθλημα που έχεις επιλέξει να κάνεις, ίσως να μην ισχύει το ίδιο και για την ευλυγισία, που η αλήθεια είναι ότι σου λείπει. Στον συγκεκριμένο τομέα εξάλλου οι περισσότεροι άντρες είναι αδύναμοι. 

Το κομμάτι της ευλυγισίας είναι βασικό στο παζλ που χτίζει μία απολαυστική σεξουαλική ζωή, που κρατιέται όσο το δυνατόν μακριά από τη ρουτίνα και είναι ανοιχτή στον πειραματισμό με διαφορετικές στάσεις ανάλογα με το εκάστοτε mood, χωρίς να ελλοχεύει ο κίνδυνος των μικροτραυτισμών. 

Πώς θα γίνεις λιγότερο δύσκαμπτος στο κρεβάτι, αποκτώντας μεγαλύτερη ευελιξία κινήσεων; Υπάρχει ένα συγκεκριμένο ασκησιολόγιο που θα σε βοηθήσει να το πετύχεις.

Η ευλυγισία στο σεξ έρχεται μέσα από αυτές τις 4 ασκήσεις

Squats

Τα δημοφιλή καθίσματα δουλεύουν τους γλουτούς, τους μηριαίους και τους τετρακέφαλους, ενδυναμώνουν δηλαδή τα πόδια και αυξάνουν την αντοχή και την ευελιξία του σώματός σου ειδικά στις στάσεις που στηρίζεσαι στα κάτω άκρα.

 

Προβολές

Μία άσκηση που τεντώνει τους γοφούς, χαλαρώνει τα ισχία και αποτρέπει τις πιθανότητες για τραυματισμό τους σε ενδεχόμενη απότομη κίνηση. 

Spider-Man stretch

Αυτή η άσκηση δουλεύει ταυτόχρονα τους μυς των των ποδιών, της βουβωνικής χώρας και της πλάτης. Κυρίως όμως ανοίγει τους γοφούς, κάτι που είναι απαραίτητο για όλες τις στάσεις που δεν έχουν να κάνουν με το κλασικό ιεραποστολικό. 

Plus: οι ασκήσεις για έξτρα δύναμη και αντοχή

  1. Deadlifts: οι ασκήσεις με μπάρα χτίζουν εκτός από γρανιτένια μπράτσα, δυνατή πλάτη και πόδια. 
  2. Push-ups: σε βοηθούν να αποκτήσεις πιο δυνατά χέρια, ενώ παράλληλα ενδυναμώνει την πλάτη και τα πόδια, ώστε να μπορείς να στηρίξεις καλύτερα τη σύντροφό σου σε οποιαδήποτε θέση. 
  3. Κοιλιακοί: πολλές από τις πιο δύσκολες στάσεις απαιτούν σταθερότητα και δύναμη στον κορμό. Γι΄ αυτό και μία δυνατή κοιλιά είναι μεγάλο ατού στο κρεβάτι.


Ροή ειδήσεων

Advertisement