Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Μπάσκετ

ΕΑΠ: Το Σαββατοκύριακο(25-26/9) διεξάγεται το 3ο Τουρνουά “Κώστας Γκάβρος”

Δημοσιεύθηκε

στις

Η ΕΑΠ τιμώντας για ακόμη μια χρονιά την μνήμη του Κωνσταντίνου Γκάβρου διοργανώνει το καθιερωμένο Τουρνουά μπάσκετ το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Σεπτεμβρίου.
Η διοργάνωση θα βοηθήσει την νεανική ομάδα μας, για το καλύτερο μοντάρισμα από τον προπονητή μας Λάμπρο Φραγκισκάτο.
Στο φετινό τουρνουά θα συμμετέχουν ομάδες από την Α1 ΕΣΚΑ-Η, όπου θα αγωνιστεί και η ομάδα μας την φετινή αγωνιστική χρονιά (Απολλωνιάδα-Αίαντας Α.Σ.Α.Α. & Γαλήνη).
Το πρόγραμμα των αγώνων οι οποίοι θα διεξαχθούν στο γήπεδο της ΕΑΠ είναι το εξής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 25/9
18.00: Α.Ο. Γαλήνη-Αίαντας Α.Σ.Α.Α.
20.00: ΕΑΠ – Απολλωνιάδα

ΚΥΡΙΑΚΗ 26/9
18.00: Μικρός Τελικός
20.00: Μεγάλος Τελικός

Οδηγίες για την επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο

Η ώρα για την επιστροφή του κόσμου μας στο γήπεδο, έπειτα από ενάμιση χρόνο, έφτασε! Στο 3ο Τουρνουά «Κώστας Γκάβρος», το οποίο θα λάβει χώρα στο ιδιόκτητο γήπεδο μας το διήμερο 25-26 Σεπτεμβρίου, στη μνήμη του κορυφαίου παράγοντα του Συλλόγου, οι φίλοι της ομάδας μας θα πάρουν ξανά τη θέση τους στις εξέδρες με την αυστηρή τήρηση του Υγειονομικού πρωτοκόλλου. Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία ισχύουν τα εξής σχετικά με την προσέλευση στο τουρνουά;
Οι φίλαθλοι για να προσέρχονται στο γήπεδο χρειάζονται είτε πιστοποιητικό εμβολιασμού ή το πιστοποιητικό νόσησης κατά τους έξι τελευταίους μήνες, το οποίο θα επιδεικνύουν στους προελέγχους, μαζί με το έγγραφο ταυτοποίησης (ταυτότητα, διαβατήριο ή άδεια παραμονής).
Σχετικά με την είσοδο των ανήλικων φιλάθλων στο γήπεδο, η είσοδος των ανηλίκων άνω των δώδεκα (12) ετών θα γίνεται με τη βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με PCR τεστ εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή rapid test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ για τους ανηλίκους έως δώδεκα (12 ) ετών επιτρέπεται η είσοδος και με αρνητικό self – test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.
Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος δεν έχει στην κατοχή του έγκυρο πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης ή κάτι από τα ανωτέρω, δεν θα του επιτρέπεται η είσοδος στην εγκατάσταση.
Οι φίλαθλοι κατά την είσοδό τους, αλλά και κατά την παραμονή τους στο γήπεδο πρέπει να φορούν προστατευτική μάσκα.
Υπενθυμίζεται ότι η δυνατότητα παρουσίας θεατών υφίσταται αποκλειστικά για πλήρως εμβολιασμένους θεατές ή νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο και έως πέντε (5%) του μέγιστου επιτρεπτού αριθμού θεατών για μη εμβολιασμένους ανήλικους έως και δεκαεπτά (17) ετών.

Περισσότερα


Ροή ειδήσεων

Advertisement