Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Οικονομία

Η Anytime της INTERAMERICAN παρουσιάζει το πρώτο έντυπο ασφάλισης σε μορφή Βraille, σε συνεργασία με την Κωτσόβολος

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Anytime της INTERAMERICAN, η πρώτη direct ασφάλιση στη χώρα μας, μαζί με την Κωτσόβολος, τη Νο1 εταιρεία ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών ειδών στην Ελλάδα, με σταθερό στόχο να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες ολοένα και περισσότερων ανθρώπων και στη δημιουργία ενός κόσμου χωρίς εμπόδια και διακρίσεις, δημιούργησαν και διαθέτουν το πρώτο ενημερωτικό έντυπο ασφάλισης σε γραφή Βraille.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο του προγράμματος «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της εταιρείας Κωτσόβολος, δημιουργήθηκε το ενημερωτικό έντυπο για την Ασφάλιση Περιεχομένου Σπιτιού σε γραφή Braille, το οποίο επιμελήθηκε και εκτύπωσε η Εθνική Ομοσπονδία Τυφλών.
Με αυτόν τον τρόπο, οι άνθρωποι που αντιμετωπίζουν προβλήματα όρασης μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικά από το τετρασέλιδο έντυπο σε γραφή Braille για τα προγράμματα Ασφάλισης Περιεχομένου Σπιτιού της Anytime, που διατίθενται αποκλειστικά από την Κωτσόβολος.
Η πρωτοβουλία αυτή ακολουθεί την πολιτική υποστήριξης των ίσων δικαιωμάτων όλων των πολιτών σε κάθε έκφανση της ζωής – φυσικά και στην επικοινωνία και ενημέρωση, που χαρακτηρίζει την κοινωνική ευθύνη του οργανισμού της INTERAMERICAN. Ως ενέργεια, κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους και περήφανους τους ανθρώπους της Anytime, αφού έτσι ανταποκρίνονται στις ανάγκες των ανθρώπων με προβλήματα όρασης, συνεισφέροντας στη δημιουργία ενός περιβάλλοντος χωρίς αποκλεισμούς.


Ροή ειδήσεων

Advertisement