Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

Τελευταία προπόνηση

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Σέρβος τεχνικός της Παναχαϊκής, Ζέλικο Κάλαϊτζιτς θα ανακοινώσει σήμερα την αποστολή για τον αυριανό αγώνα Κυπέλλου στα Βραχνέικα με τον Διαγόρα

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι κοκκινόμαυροι ποδοσφαιριστές του Ζέλικο Κάλαϊτζιτς ενόψει του αυριανού (4 μ.μ.) αγώνα Κυπέλλου για την γ’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδος στο Δημοτικό γήπεδο των Βραχνεΐκων με αντίπαλο τον Διαγόρα.

Το κλίμα στο κοκκινόμαυρο «στρατόπεδο» είναι ευχάριστο με τους πάντες να είναι έτοιμοι για να πάρουν μια ακόμα πρόκριση παίζοντας για την ιστορία της Παναχαϊκής.

Χθες πραγματοποιήθηκε η προτελευταία προπόνηση και σήμερα το πρωί μετά το τέλος της τελευταίας θα ανακοινωθεί από τον Σέρβο τεχνικό η αποστολή που θα αγωνιστεί στον αυριανό αγώνα.

Ο έμπειρος τεχνικός διαθέτει όλους τους ποδοσφαιριστές του πλην των δύο τραυματιών Κοτσόκολου και Τσίγκρηλα.

Τα εισιτήρια όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του Διαγόρα θα είναι διαθέσιμα σήμερα το πρωί από τις 10.00 ως τις 14.00. Όσοι από τους κοκκινόμαυρους φιλάθλους επιθυμούν να προμηθευτούν εισιτήριο θα πρέπει να το αγοράσουν από το χρυσοχοείο «Αδάμ Τσαρούχης» στην Οδό Πατρέως.

Να σημειωθεί ότι τα εισιτήρια θα είναι ελάχιστα αφού το Δημοτικό γήπεδο Βραχνεΐκων διαθέτει 204 καρέκλες στην κερκίδα από τις οποίες θα χρησιμοποιηθεί το 80% δηλαδή 160 άτομα.

Αυτό όμως που έχουν κάνει οι άνθρωποι της διοίκησης του Διαγόρα έτσι ώστε να μπορέσει περισσότερος φίλαθλος κόσμος να παρακολουθήσει την εν λόγω αναμέτρηση είναι ότι ελευθέρωσαν τον περιβάλλοντα χώρο. Δηλαδή πίσω από την εστία τα διαφημιστικά πανό κατέβηκαν για να μπορούν οι φίλαθλοι να παρακολουθήσουν το παιχνίδι όρθιοι. Φυσικά οι φίλαθλοι θα έχουν πρόσβαση και από την πλευρά του βουνού που θα μπορούν και από εκεί να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση του Κυπέλλου. Με λίγα λόγια το παιχνίδι του Διαγόρα με την Παναχαϊκή θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν περίπου 400 φίλαθλοι.

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement