Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Στοίχημα

Εμπιστοσύνη στη Ντόρτμουντ

Δημοσιεύθηκε

στις

Μάθε τα πάντα για τις Στοιχηματικές

Κλασικό Σάββατο σήμερα, με τα παιχνίδια των πρωταθλημάτων ανά τον κόσμο να… κατακλύζουν το κουπόνι μας. Οι επιλογές που μας δίνονται στις κορυφαίες λίγκες είναι πάρα πολλές, εμείς έχουμε, όμως, εστιάσει σε ένα απογευματινό ματς για τη Μπουντεσλίγκα.

Εκεί, η Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ, υποδέχεται την πανίσχυρη Μπορούσια Ντόρτμουντ, με στόχο να επιστρέψει στις νίκες και να κάνει ένα μεγάλο βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση.

Γκλάντμπαχ: Κάτι χρειάζεται να αλλάξει στη Γκλάντμπαχ και αυτό πρέπει να γίνει άμεσα, μιας και η ομάδα κινδυνεύει να μείνει αρκετά μακριά από το στόχο της, που δεν είναι άλλος από την πρώτη 4άδα. Η Μπορούσια δε φαίνεται να πατάει καλά στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, μετράει μόνο ήττες μακριά από την έδρα της, ενώ η μοναδική νίκη που έχει πάρει ήταν με το ισχνό 1-0 επί της αδύναμης Μπίλεφελντ. Ο Άντι Χάτερ δηλώνει πως το κλίμα θα γυρίσει και πάλι υπέρ των παικτών του, οι οποίοι θα πρέπει να υπερβάλλουν εαυτούς υποδεχόμενοι τη φορμαρισμένη Ντόρτμουντ, η οποία όταν μυρίσει… αίμα, δε χαλαρώνει. Οι σημαντικοί Τουράμ και Λάινερ είναι εκτός, οριακά ο βασικός μπακ Μπενσαμπαϊνί.

Ντόρτμουντ: Σε πολύ υψηλούς ρυθμούς κινείται η διαστηριότητα της Ντόρτμουντ εντός και εκτός συνόρων Γερμανίας. Οι Βεστφαλοί πραγματικά… τρομάζουν με την επιθετική τους ικανότητα και είναι εντυπωσιακός ο μέσος όρος των γκολ που έχουν φέτος, 2.8 τέρματα ανά ματς. Φυσικά, μπάλα δεν παίζουν οι αριθμοί, αλλά μπορούμε εύκολα να διαπιστώσουμε το πόσο ισχυρή είναι η Μπορούσια όταν βρεθεί στη μέρα της. Στο Γκλάντμπαχ, πάντως, η Ντόρτμουντ ακόμα και όταν δεν παίζει καλά, συνήθως κερδίζει, έχοντας 6 νίκες στα τελευταία 7 παιχνίδια της εκεί. Η λίστα των τραυματιών είναι μεγάλη για τον Ρόζε, όμως η ομάδα έχει μάθει να παίζει χωρίς αυτούς από την αρχή της σεζόν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ένα από τα πιο παραδοσιακά ντέρμπι θα γίνει στο Πάρκο της Μπορούσια. Η Γκλάντμπαχ παρότι έχει, όπως κάθε χρόνο, φιλοδοξίες, φέτος δείχνει πως έχει θέματα σε όλους τους τομείς. Η Ντόρτμουντ σκοράρει πανεύκολα, θα πετύχει τουλάχιστον δυο γκολ, θεωρούμε πως θα πάρει και το ματς. Διπλό με over 1.5 στο 1.85 της Novibet.

  [email protected], [email protected]  Νόμιμες Στοιχηματικές με προσφορές* εγγραφής στον Άρχοντα. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)


Ροή ειδήσεων

Advertisement