Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Στοίχημα

Ανώτερο σύνολο οι Μασσαλοί

Δημοσιεύθηκε

στις

Μάθε τα πάντα για τις Βαθμολογίες πρωταθλημάτων

Μια Τετάρτη σαν… Κυριακή είναι η σημερινή, μιας και το πρόγραμμα είναι γεμάτο από αγώνες, με το Ελληνικό πρωτάθλημα, φυσικά, να ξεχωρίζει. Πέρα από τη Σούπερ Λιγκ, έχουμε πλήρη δράση στη Γαλλία, ενώ υπάρχουν αγώνες για τη Λα Λίγκα, τη Σέριε Α’ και το Αγγλικό Λιγκ Καπ.

Το ματς που έχουμε σημειώσει να μιλήσουμε, θα γίνει στις όχθες του ποταμού Λίγηρα, στη δυτική Γαλλία και την Ανζέ. Εκεί, η τοπική ομάδα θα υποδεχθεί τη δυνατή Μαρσέιγ και στοχεύει να επιστρέψει στις επιτυχίες μετά το «στραπάτσο» από τη Ναντ.

Ανζέ: Η πρώτη ήττα στη σεζόν για την Ανζέ ήρθε και μάλιστα με πολύ άσχημο τρόπο, στο τοπικό ντέρμπι κόντρα στη Ναντ. Η ομάδα από την κοιλάδα του Λίγηρα ήταν εξαιρετική στο ξεκίνημα της σεζόν, μιας και μετρούσε 3 νίκες και 2 ισοπαλίες στα 5 πρώτα της ματς, όμως την περασμένη αγωνιστική είχε μια κάκιστη βραδιά, την οποία θέλει να ξεχάσει υποδεχόμενη τη Μαρσέιγ. Κόντρα στους Μασσαλούς έχει μόλις μια ήττα τα τελευταία 5 χρόνια εντός έδρας, όμως φέτος θα πρέπει να υπερβάλλει εαυτόν για να πάρει κάτι από το παιχνίδι, μιας και η αντίπαλος είναι σε καλή κατάσταση και με ψυχολογία. Καλό νέο πως δεν υπάρχουν τραυματίες και θα παίξουν όλοι οι βασικοί.

Μαρσέιγ: Μια επεισοδιακή, αλλά γενικότερα πολύ καλή σεζόν έχει ξεκινήσει για τη Μαρσέιγ. Η ομάδα από τη νότια Γαλλία μπορεί να μην κατάφερε πέρσι να τερματίσει στις θέσεις για το Τσάμπιονς Λιγκ, όμως φέτος είναι αποφασισμένη να κυνηγήσει μια θέση όσο πιο ψηλά γίνεται. Το ξεκίνημα του συνόλου του Χόρχε Σαμπαολί στο πρωτάθλημα είναι πολύ καλό, με την ομάδα να βρίσκεται στη 2η θέση αυτή τη στιγμή, έχοντας να παίξει και εκείνο το ματς με τη Νις που είχε διακοπεί (θα επαναληφθεί) λόγω εισόδου των οπαδών στο γήπεδο. Ο Αργεντίνος τεχνικός γνωρίζει πόσο σημαντικά είναι τα εκτός έδρας ματς και θα παίξει με μια τακτική με 3 στόπερ, στοχεύοντας τους βαθμούς στην Ανζέ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η έδρα της Ανζέ δεν ήταν ποτέ… φιλική για τους «μεγάλους», όμως τη χρονική περίοδο που διανύουμε, η Μαρσέιγ παίζει καλή μπάλα και οι γηπεδούχοι προέρχονται από απρόσμενη συντριβή στο ίδιο γήπεδο. Το διπλό τιμάται 2.15 στη Novibet και μας αρέσει.

Για περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος και αναλύσεις κάντε κλικ στο www.cleverbet.gr. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)


Ροή ειδήσεων

Advertisement