Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Στο J2US το “Πριγκιπόπουλο”, ο πατρινός Γιώργος Βελισσάρης

Δημοσιεύθηκε

στις

To «Just the 2 of Us», πιο εντυπωσιακό, σύγχρονο και φαντασμαγορικό από ποτέ με υπέροχα ζευγάρια, κάνει πρεμιέρα σήμερα Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου, στις 20:00, στον Alpha.

Το «Just the 2 of Us» με τον μοναδικό Νίκο Κοκλώνη, το διαφορετικό, ξεσηκωτικό, συναρπαστικό, βραδινό υπερ-show, έρχεται σε σκηνή απ’ το μέλλον και μας προσκαλεί κάθε Σάββατο σ ένα ατελείωτο τηλεοπτικό πάρτι λάμψης, χιούμορ και μουσικής, με τα πιο αγαπημένα και ηχηρά ονόματα της showbiz, έτσι όπως δεν τα έχουμε ξαναδεί!

Αναπάντεχα ντουέτα σε μοναδικούς συνδυασμούς ύφους, ήχων και εικόνας, από τραγουδιστές και celebrities από όλους τους χώρους του θεάματος (και όχι μόνο) που γίνονται ανατρεπτικά ζευγάρια, διαγωνίζονται και βάζουν φωτιά στην ολοκαίνουρια, υπερσύγχρονη, high tech σκηνή, σ’ ένα θέαμα διεθνών προδιαγραφών.

Στόχος τους, να κερδίσουν τις καρδιές της κεφάτης αλλά πάντα αυστηρής και δίκαιας κριτικής επιτροπής και των τηλεθεατών και να εξασφαλίσουν την ασυλία ώστε να παραμείνουν στο show, και να κατακτήσουν στον μεγάλο τελικό, την κορυφή! Σκοπός τους να συγκεντρωθεί ένα ποσό σημαντικό που θα προσφέρει πραγματική χαρά και στήριξη στο φιλανθρωπικό σωματείο που θα ενισχυθεί με την ολοκλήρωση των επεισοδίων.

Μαέστρος κι ενορχηστρωτής κάθε λαμπερού επεισοδίου, ο απίθανος, larger than life, Νίκος Κοκλώνης, δίνει τον δικό του, ανατρεπτικό πάντα, τόνο, παρουσιάζοντας τα ζευγάρια, συζητώντας με την κριτική επιτροπή και προσφέροντας βραδιές που γράφουν τηλεοπτική ιστορία!

Στην κριτική επιτροπή, οι ξεχωριστοί, Δέσποινα Βανδή, Μαρία Μπακοδήμου, Βίκυ Σταυροπούλου και Σταμάτης Φασουλής σε ένα αγαπημένο συνδυασμό ταλέντου, πληθωρικότητας, χιούμορ, πολυπραγμοσύνης, λάμψης, και αυτοσαρκασμού!

Στα ζευγάρια θα δούμε μοναδικά πρόσωπα, αγαπημένα στο κοινό, που θα μας χαρίσουν μοναδικές στιγμές! Στα ζευγάρια θα απολαύσουμε και τον δικό μας πατρίνο Γιώργο Βελισσάρη ή αλλιως “Πριγκιπόπουλο” που θα είναι ζευγάρι με την “Super Κική”.

Ο Γιώργος Βελισσάρης σίγουρα θα κλέψει τις εντυπώσεις όπως κάνει άλλωστε σε κάθε του εμφάνιση ενώ θα ξεσηκώσει και αυτός μαζί με τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους τους τηλεθεατές από το σπίτι σε ένα πάρτυ που θα γίνεται κάθε Σάββατο.

Τα υπόλοι ζευγάρι είναι ο Χάρης Βαρθακούρης με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη, ο Θέμης Αδαμαντίδης με τη Σάσα Σταμάτη, ο Δημοσθένης από το GNTM 3 με τη Γιώτα Γρίβα, ο Νίκος Μπάρκουλης με την Εβελίνα Νικόλιζα, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με την Κέλλυ Κελεκίδου.

Επίσης θα δούμε την Ελένη Δήμου με τον Μαρίνο Κόνσολο, την Ιωάννα Τούνη με τον Νικηφόρο, τον Τζέιμς Καφετζή με την Ειρήνη Παπαδοπούλου, τη Μάρα Μεϊμαρίδη με τον STAN, την Πηγή Δεβετζή με τον Θάνο Πετρέλη και τον Κώστα Φραγκολιά με τη Μαντώ.

«Just the 2 of Us», πρεμιέρα, μεθαύριο Σάββατο, στις 20:00 στον Alpha με τα υπέροχα ζευγάρια.

  • Head of Project: Έλενα Κατραβά
  • Project Manager: Λίτα Μπούτση
  • Αρχισυνταξία: Αγγελική Ρίζου
  • Σκηνοθεσία: Κώστας Καπετανίδης
  • Art Direction και Επιμέλεια επί σκηνής: Φωκάς Ευαγγελινός
  • Executive Producer: Βαγγέλης Νυδριώτης
  • Εκτέλεση Παραγωγής: Barking Well Media


Ροή ειδήσεων

Advertisement