Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Δικαστική νίκη για τον Νίκο Βέρτη: Δεν θα καταβάλει ένα εκατ. ευρώ σε πρώην συνεργάτη του

Δημοσιεύθηκε

στις

Ανατροπή σημειώθηκε στη δικαστική διαμάχη του Νίκου Βέρτη με τον στενό του συνεργάτη, καθώς -σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr– o τραγουδιστής, απηλλάγη από την πρωτόδικη καταδίκη να καταβάλλει σχεδόν 1.000.000 ευρώ σε δεδουλευμένα και ασφαλιστικές εισφορές που ζητούσε ο παιδικός του φίλος και στενός του συνεργάτης.

Μια δικαστική διαμάχη που ξεκίνησε το 2017 και το ένα σκέλος ολοκληρώθηκε χθες καθώς ο εισαγγελέας εφετών απέρριψε την αίτηση των αντιδίκων με αποτέλεσμα η απόφαση του δικαστηρίου να καταστεί αμετάκλητη.

Η υπόθεση ξεκίνησε το 2017, όταν ο στενός φίλος και συνεργάτης του Νίκου Βέρτη κατέθεσε αγωγή κατά του φίλου του, στην οποία ισχυρίζεται ότι του χρωστάει δεδουλευμένα τα οποία με τους τόκους αγγίζουν το 1.000.000 ευρώ.

Η υπόθεση πήρε τη δικαστική οδό και τελικά στις 7.6 το ποινικό δικαστήριο έκρινε το ποινικό σκέλος αυτής της υποθέσεως για τη μη εξόφληση μισθών και ουσιαστικά με αμετάκλητη απόφαση αθωώνει τον τραγουδιστή ενώ αυτό που απομένει είναι πλέον η εξέλιξη στο αστικό σκέλος της υπόθεσης.

Ο κ. Αλέξης Κούγιας ο οποίος εκπροσωπεί τον Νίκο Βέρτη τονίζει στο protothema.gr πως: «Ο κ. Βέρτης αθωώθηκε στο ποινικό σκέλος της αντιδικίας του με τον πρώην συνεργάτη του και την πρώην δικηγόρο του. Συγκεκριμένα στις 17.6, το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης τον αθώωσε για την κατηγορία της μη καταβολής των μισθών στον συγκεκριμένο συνεργάτη του, οι οποίοι μισθοί, σύμφωνα με τον συνεργάτη του πλησίαζαν το 1.000.000 ευρώ με τους τόκους. Χθες, η πρώην δικηγόρος του και ο πρώην συνεργάτης του ζήτησαν να ασκηθεί έφεση κατά της αθωωτικής αποφάσεως αλλά ο εισαγγελέας εφετών απέρριψε την έφεση αυτή και θεώρησε ότι σωστά αθωώθηκε ο κ. Βέρτης. Αυτή η απόφαση είναι αμετάκλητη στο ποινικό σκέλος και είναι πολύ σημαντική για το πολιτικό σκέλος το οποίο εκκρεμεί στον Άρειο Πάγο».


koygias-aleksis
Αλέξης Κούγιας


Ροή ειδήσεων

Advertisement