Connect with us

Παναχαϊκή

 «Βγάλαμε ψυχή και πάθος»

Published

on

Δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης με το Αιγάλεω ο Σέρβος προπονητής της Παναχαϊκής Ζέλικο Κάλαϊτζιτς

Ο προπονητής της Παναχαϊκής Ζέλικο Κάλαϊτζιτς δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του, τονίζοντας στις χθεσινές του δηλώσεις, μετά τον αγώνα με το Αιγάλεω, ότι η Παναχαϊκή πάντα πρέπει να έχει υψηλούς στόχους, είτε αγωνίζεται στο πρωτάθλημα, είτε στο Κύπελλο Ελλάδας. Μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου, μετά τον αγώνα με το Αιγάλεω, ανέφερε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και το γνωρίζαμε. Το Αιγάλεω είναι μια ομάδα Β΄ Εθνικής, δυνατή. Στην αρχή δυσκολευτήκαμε αρκετά. Εμείς βγάλαμε ψυχή και πάθος και νομίζω αυτό έκρινε το παιχνίδι. Θέλαμε έναν τέτοιο αντίπαλο για να δούμε πού βρισκόμαστε και εμείς και πού πρέπει να δουλέψουμε ενόψει του πρωταθλήματος. Με αυτόν τον κόσμο είναι πιο εύκολο να φτάσεις στη νίκη και να κερδίζεις ένα τέτοιο παιχνίδι».

Και πρόσθεσε: «Όσο είμαι εγώ στην Παναχαϊκή, δεν θα παίξουμε ποτέ αμυντικό ποδόσφαιρο. Προσπαθήσαμε αρκετά, βγήκαμε ψηλά, δεν είναι εύκολο, γιατί είχαμε μια καλή ομάδα αντίπαλο στα αμυντικά της καθήκοντα. Καλό είναι να μην συμβαίνουν αυτά στα γήπεδα (αναφερόμενος στη διακοπή)».

Καταλήγοντας ο Σέρβος προπονητής, τόνισε: «Πήραμε δύο παίκτες, θα προσπαθήσουμε για άλλη μία προσθήκη. Έχουμε κενά, μέχρι να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή δεν μπορώ να μιλήσω. Εμείς θα είμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα, από φυσικής κατάστασης είμαστε πολύ καλά. Η Παναχαϊκή πάντα πρέπει να έχει υψηλούς στόχους, είτε στο πρωτάθλημα, είτε στο Κύπελλο, θέλουμε να προχωρήσουμε».

Ροή ειδήσεων

Advertisement