Connect with us

Ερασιτεχνικό

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Συγκεντρώνει τα βλέμματα

Published

on

Σουπερ παιχνίδι απόψε (7 μ.μ.) στο Ενωσιακό με τον Άρη να υποδέχεται το αήττητο Πάτραι

Ένα από τα μεγάλα παιχνίδια της Α’ Κατηγορίας θα φιλοξενήσει το Ενωσιακό γήπεδο «Α. Κάνιστρας» απόψε στις 7 μ.μ. με τον Άρη Πατρών να υποδέχεται το ΑΠΣ Πάτραι.

Μπορεί το πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας να ξεκίνησε πριν από δύο εβδομάδες όμως για τον Άρη Πατρών είναι ένα παιχνίδι δίχως αύριο. Και αυτό διότι οι ερυθρόλευκοι μετράνε μία ήττα και μία ισοπαλία και το σημερινό «τρίποντο» είναι επιτακτική ανάγκη αν θέλουν να πλησιάσουν στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Από την άλλη πλευρά το Πάτραι είναι μια από τις ομάδες που διατηρούν το απόλυτο έχοντας δύο στα δύο. Το συγκρότημα του Σ. Σαρρή αυτό που ζητάει στην εν λόγω αναμέτρηση είναι να μην ηττηθεί καθώς την 4η αγωνιστική έχει ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι με την Πάτρα 2005.

Φυσικά η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΣ Αχαΐας έχει αξιολογήσει το παιχνίδι και έχει ορίσει τον έμπειρο διαιτητή Γιώργο Παπαδόπουλο με βοηθούς τους Χρήστο Μπαλτά και Δημήτρη Σωτηρόπουλο.

Από κει και πέρα στον Α΄ όμιλο το παιχνίδι που κλέβει… την παράσταση είναι το γειτονικό ντέρμπι ανάμεσα στην Δόξα Νιφορεΐκων και την Αχαϊκή με διαιτητή τον Βαγγέλη Σαφαρίκα. Τέλος, για τον ίδιο όμιλο ο Δίας υποδέχεται τον Αχαιό με ρέφερι τον Νίκο Χρονά.

Στον Γ΄ όμιλο όπου και ολοκληρώνεται η 3η αγωνιστική θα έχουμε μόλις μία αναμέτρηση με τον Αετό Ρίου να φιλοξενεί τα Καλάβρυτα με διαιτητή τον έμπειρο Αλέξη Καμζόλα.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα με τους διαιτητές που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις έχει ως εξής:

Α΄ ΟΜΙΛΟΣ

Γήπ. Πετρωτού, 4:30 μ.μ.: Δίας – Αχαιός, Νίκος Χρονάς

Γήπ. Νιφορεΐκων, 4:30 μ.μ.: Δόξα Νιφ. – Αχαϊκή, Βαγγέλης Σαφαρίκας

Β΄ ΟΜΙΛΟΣ

Γήπ. Κάνιστρας, 7 μ.μ.: Άρης Π. – ΑΠΣ Πάτραι, Γιώργος Παπαδόπουλος

Γ΄ ΟΜΙΛΟΣ

Γήπ. Ρίου, 4:30 μ.μ.: Αετός Ρίου – Καλάβρυτα, Αλέξης Καμζόλας

Ροή ειδήσεων

Advertisement