Connect with us

Παναχαϊκή

Αλαλούμ με την κλήρωση

Published

on

Νέα αναβολή της Γ’ Εθνικής που οδεύει για Παρασκευή με σέντρα 24/10 αν και εφόσον…

 

Δεν υπάρχει ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και αυτή είναι η πικρή αλήθεια με αυτά που συμβαίνουν στην ΕΠΟ και τη νέα αναβολή της κλήρωσης στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ήταν σχεδόν βέβαιο ότι ούτε αύριο θα πραγματοποιούνταν οι κληρώσεις αφού η ΕΠΟ περιμένει τις ομάδες που δεν θα αγωνιστούν τελικά στη Super League 2, με τη Δόξα Δράμας να κάνει δήλωση αποποίησης της συμμετοχής της στην επαγγελματική κατηγορία και θα αγωνιστεί οριστικά στη Γ’ Εθνική.

Το ίδιο αναμένεται από Καβάλα, Ζάκυνθο και Ασπρόπυργο, καθώς φαίνεται πως δεν υπάρχουν ελπίδες να αγωνιστούν στη Super League 2.

Όλα αυτά φέρνουν τις κληρώσεις ακόμα πιο πίσω και εκεί που στην Ελλάδα λέγαμε ότι ένας προπονητής δεν θα προλάβει τη σκορδαλιά και την παρέλαση, σίγουρα δεν θα συμβεί αυτό αφού ακόμα δεν θα έχει αρχίσει το πρωτάθλημα.

Η νέα ημερομηνία της κλήρωσης έχει προγραμματιστεί για την προσεχή  Παρασκευή 15/10 που σημαίνει ότι αν όλα πάνε καλά αυτή τη φορά σέντρα θα έχουμε την επόμενη εβδομάδα στις 24/10.

ΖΗΤΟΥΝ ΕΝΑΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟ ΟΜΙΛΟ

Πέρα όμως από τα προαναφερόμενα κολλήματα αρκετές είναι οι ομάδες που έβγαλαν ανακοινώσεις έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένας όμιλος μόνο με πελοποννησιακές ομάδες στη Γ’ Εθνική για να γλυτώσουν σε εποχές με πολλά οικονομικά προβλήματα τα ογκώδη έξοδα.

Αυτές οι ομάδες που έβγαλαν κοινές ανακοινώσεις είναι οι Παναρκαδικός και Ερμής Μελιγούς από την Αρκαδία, η ΑΕ Ερμιονίδας και ο Φοίνικας Νέας Επιδαύρου από την Αργολίδα και ο Άρης Σκάλας από τη Λακωνία.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement