Connect with us

Ερασιτεχνικό

Η σημερινή αγωνιστική δράση της ΕΠΣ Αχαϊας σε Α’ και Β’ Κατηγορία

Published

on

Οι βροχοπτώσεις στην πόλη μας είναι έντονες τις τελευταίες δύο ημέρες με αποτέλεσμα η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΣ Αχαΐας μετά από έγγραφο που απέστειλε ο Δήμος Καλαβρύτων να αναβάλει την αναμέτρηση της ομώνυμης ομάδας με την Αιγείρα/Ακράτα για την 4η αγωνιστική του Γ’ ομίλου της Α’ Κατηγορίας που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα.

Αυτή ενδέχεται να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου και αναμένεται να το ανακοινώσει και επίσημα η ΕΠΣ Αχαΐας.

Επίσης η Ένωση ανακοίνωσε και την αλλαγή έδρας στο παιχνίδι της Δόξας με τον Αστέρα Τσουκαλεΐκων. Το γήπεδο της Παραλίας από την συνεχή βροχόπτωση είναι ακατάλληλο για να διεξαχθεί η εν λόγω αναμέτρηση και γι’ αυτό θα διεξαχθεί στο «Ντα Λουζ» που διαθέτει πλαστικό χλοοτάπητα.

Από κει και πέρα τα βλέμματα σήμερα είναι στραμμένα στο γήπεδο του Αχιλλέ, όπου ο Αετός Πατρών θα φιλοξενήσει στις 4:30 μ.μ. τον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου για τον Γ’ όμιλο της Α’ Κατηγορίας. Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Γιάννης Πράνταλος με βοηθούς τους Μιχάλη Κακαφώνη και Θεόφιλο Τραγουλιά. Τέλος σήμερα για τον ίδιο όμιλο η Νίκη Προαστίου σε ένα δύσκολο παιχνίδι υποδέχεται την Αναγέννηση Ψαθοπύργου με διαιτητή τον έμπειρο Παναγιώτη Καδδά.

Στον Α’ όμιλο τώρα το Λιμνοχώρι που μετράει το απόλυτο νικών φιλοξενεί στην έδρα του, τον Ίκαρο Πετρωτού θέλοντας να κάνει το 4×4. Για τον ίδιο όμιλο ο Πανμοβριακός Ριόλου που μετράει δύο νίκες και μια ισοπαλία υποδέχεται τον Δία ενώ όπως προαναφέραμε η Δόξα Παραλίας φιλοξενεί στο «Ντα Λουζ» τον Αστέρα Τσουκαλεΐκων.

Στο Β’ όμιλο ξεχωρίζει η αναμέτρηση του Πάτραι με την Πάτρα 2005 που θα διευθύνει η Ελένη Αντωνίου. Οι «πράσινοι» μετράνε δύο νίκες και μια ισοπαλία ενώ οι μπλε δύο νίκες και μια ήττα.

Η αγωνιστική ημέρα στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση στα Ζαρουχλέικα καθώς η Αναγέννηση υποδέχεται τη Θύελλα Πατρών.

Αναλυτικά το σημερινό (4:30 μ.μ.) πρόγραμμα με τους διαιτητές έχει ως εξής:

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

Γήπ. Λιμνοχωρίου: Λιμνοχώρι-Ίκαρος Πετρωτού, Δημήτρης Ρουμπάνης

Γήπ. Ριόλου: Πανμοβριακός Ριόλου-Δίας Σαραβαλίου, Χαράλαμπος Πετρόπουλος

Γήπ. Ντα Λουζ: Δόξα Παραλίας-Αστέρας Τσουκαλεΐκων, Αλέξανδρος Φωκάς

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

Γήπ. Πετρωτού: Πάτραι Α.Π.Σ.-Πάτρα 2005, Ελένη Αντωνίου

Γήπ. Ζαρουχλεΐκων: Αναγέννηση Πατρών-Θύελλα Πατρών, Γιώργος Μπακόπουλος

Γ’ ΟΜΙΛΟΣ

Γήπ. Προαστίου: Νίκη Προαστίου -Αναγέννηση Ψαθόπυργου, Παναγιώτης Καδδάς

Γήπ. Αχιλλέα: Αετός Πατρών-Κεραυνός Αγίου Βασιλείου, Γιάννης Πράνταλος

 

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ντέρμπι στο «Α. Κάνιστρας»

Συνέχεια θα έχουμε σήμερα στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας με την 2η αγωνιστική στον πρώτο και δεύτερο όμιλο.

Η Αστραπή μετά την εκτός έδρας ήττα από τον Ατρόμητο Λάππα υποδέχεται τα Καμίνια που ξεκίνησαν με το δεξί με στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης.

Αντίθετα στο Ενωσιακό γήπεδο «Α. Κάνιστρας» ο Απόλλων Εγλυκάδος που επικράτησε στην πρεμιέρα εκτός έδρας με 2-1 του Πανιώνιου/Αχιλλέα φιλοξενεί τον Φοίνικα Ζήριας που μπήκε φουριόζος διαλύοντας στο πρώτο ματς της χρονιάς με 9-0 την Αυτόνομη.

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

Γήπ. Α. Κάνιστρας, 4:30μ.μ.: Αστραπή Ψαροφαΐου-Καμίνια, Δημήτρης Σπυρόπουλος

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

Γήπ. Κάνιστρας, 7μ.μ.: Απόλλων Εγλυκάδος-Φοίνικας Ζήριας, Κώστας Ταξιάρχης

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement