Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

To τελευταίο πριν από τη σέντρα

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Παναχαϊκή αντιμετωπίζει σήμερα (3μ.μ.) στα Φιλιατρά σε ένα δυνατό φιλικό την Καλαμάτα

ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ Κ. ΓΑΛΑΡΙΩΤΗ

Ένα δυνατό κρας τεστ θα πραγματοποιήσει σήμερα (3 μ.μ.) στα Φιλιατρά η ομάδα της Παναχαϊκής με αντίπαλο την Καλαμάτα λίγο πριν από τη σέντρα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ένα φιλικό παιχνίδι που θα αποτελέσει πρόβα τζενεράλε για τον Σέρβο τεχνικό Ζέλικο Κάλαϊτζιτς αφού η Καλαμάτα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.

Χθες πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση των κοκκινόμαυρων στο Ενωσιακό γήπεδο «Α. Κάνιστρας» λόγω των κακών καιρικών συνθηκών και σήμερα ταξιδεύει για τη Μεσσηνία για να πραγματοποιηθεί ένα πολύ σημαντικό φιλικό παιχνίδι λίγο πριν από τη δύσκολη πρεμιέρα με τον Αχέροντα Καναλακίου.

Ο Σέρβος τεχνικός μετά την προπόνηση ανακοίνωσε και την αποστολή που αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές. Αυτοί είναι οι: Αθανασόπουλος, Μπαμπούνης, Αγκαράι, Κόκας, Γούλας, Κατσής, Κυβελίδης, Κωνσταντακόπουλος, Λούσκος, Μπελεζάκης, Μπουρλάκης, Παπαχρονόπουλος, Πολίτης, Σελινιωτάκης, Σμίλτος, Στασινόπουλος, Τεγούσης, Μικελάτος, Χαντί, Αλεξόπουλος.

 

Στην Αγυιά το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό

Η «Γ» επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής, Παναγιώτη Σεμιτέκολο, ο οποίος με τα παρακάτω λόγια διαβεβαίωσε ότι η Παναχαϊκή πληροί της προϋποθέσεις για ένα τέτοιο παιχνίδι. Αντίθετα διερωτήθηκε εάν ο Παναιτωλικός αντιμετώπιζε μια άλλη ομάδα της Γ’ Εθνικής που είχε γήπεδο που δεν πληροί της προϋποθέσεις τι θα έλεγαν.

Στην προκειμένη περίπτωση η Παναχαϊκή πληροί της προϋποθέσεις για ένα παιχνίδι όπως αυτό με τον Παναιτωλικό για το Κύπελλο Ελλάδος καθώς κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Ελληνικής Αστυνομίας θα παραβρεθεί στο γήπεδο όταν έρθει η ώρα προκειμένου να ελέγξει τις όποιες ατέλειες υπάρχουν και να διορθωθούν άμεσα.

Και αυτό διότι εάν η Παναχαϊκή έπαιζε αυτή την στιγμή στη Σούπερ Λιγκ 1 θα ήθελε διαφορετική άδεια, αν έπαιζε στην Σούπερ Λιγκ 2 υπεύθυνη για να ελέγξει το γήπεδο είναι η αρμόδια διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος ενώ τώρα που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό το ok θα δώσουν τα αρμόδια κλιμάκια της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας.

ΑΝΑΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ

Με αγωνία αναμένουν στην Παναχαϊκή την απόφαση για τα γεγονότα του αγώνα με το Αιγάλεω, καθώς ενδέχεται οι «κοκκινόμαυροι» να τιμωρηθούν με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, την οποία και θα εκτίσουν πιθανότατα στο ματς κυπέλλου κόντρα στον Παναιτωλικό. Η απόφαση αυτή αναμένεται να βγει την επόμενη εβδομάδα.

ΠΡΟΕΧΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Η αλήθεια είναι ότι από την στιγμή που πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής δεν πρέπει να μπούμε στην διαδικασία του ότι πρέπει να κερδίσουμε τον Παναιτωλικό.

Το πρωτάθλημα ξεκινάει και αυτό που ενδιαφέρει τους «κοκκινόμαυρους» είναι να μπει με το δεξί στην πρεμιέρα έχοντας να αντιμετωπίσει έναν δύσκολο αντίπαλο όπως είναι ο Αχέρων Καναλακίου.

Πολλοί θα αναρωτηθούν αν θα ονομάσουμε το εν λόγω ματς ντέρμπι. Σίγουρα η Παναχαϊκή είναι το φαβορί γιατί η φανέλα της είναι «βαριά» με μεγάλη ιστορία, όμως δυστυχώς είμαστε σε μια κατηγορία που πρέπει να προσέχουμε όλα τα παιχνίδια έτσι ώστε να επιτευχθεί ο στόχος και να φύγουμε… όσο το δυνατόν πιο σύντομα από αυτό το πρωτάθλημα.

Ο Αχέρων έχει πραγματοποιήσει αρκετά καλές μεταγραφές όπως του Γεωργίου από τον ΠΑΣ Γιάννινα, του επιθετικού Βέρμπη αλλά και πολλών άλλων ποδοσφαιριστών από τον Καραϊσκάκη.

Οπότε κάθε αντίπαλος είναι επικίνδυνος και χρειάζεται την ανάλογη προσοχή καθώς και τον σεβασμό. Το ποδόσφαιρο μας έχει διδάξει ότι αν δεν σέβεσαι τον αντίπαλό σου μπορεί να το πληρώσεις.

ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΠΡΩΤΗ

Η Παναχαϊκή μπαίνει στην τελική ευθεία για την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και αυτό που πρέπει να κάνει είναι να ξεκινήσει με το δεξί και να κυνηγήσει την πρώτη θέση του ομίλου για να εξασφαλίσει το εισιτήριο για την Super League 2 την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Οι πρώτοι των επτά ομίλων της Γ’ Εθνικής θα συμμετάσχουν σε ένα μίνι πρωτάθλημα ενός γύρου (τρεις αγώνες εντός και τρεις εκτός για κάθε ομάδα) και οι τέσσερις πρώτοι θα πάρουν εισιτήριο για την SL2.

Αυτό σημαίνει ότι η Παναχαϊκή πρέπει να κόψει πρώτη το νήμα και εν συνεχεία να τερματίσει από πρώτη έως τέταρτη τουλάχιστον…

ΥΠΟΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ ΕΞΙ ΟΜΑΔΕΣ

Στον 4ο όμιλο που μετέχει η Παναχαϊκή, ο Παναιγιάλειος και ο Διαγόρας Βραχνεΐκων θα υποβιβαστούν συνολικά 6 ομάδες, όπως προκύπτει από το πλάνο της ΕΠΟ, οι περισσότερες από οποιονδήποτε άλλο όμιλο. Αυτό τι σημαίνει; Ότι οι ομάδες της Αχαΐας θα πρέπει να πραγματοποιήσουν πορεία πρωταθλητισμού για να τα καταφέρουν.

 

 Πετυχημένη επέμβαση του Κοτσόκολου

Ο ποδοσφαιριστής Θόδωρος Κοτσόκολος υποβλήθηκε σε επιτυχή χειρουργική επέμβαση προχθές.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής της Παναχαϊκής είχε υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού και κρίθηκε απαραίτητη η χειρουργική επέμβαση για να αποκατασταθεί το πρόβλημα. Ο ιατρός Στέργιος Καρακίτσος στο Metropolitan έκανε την επέμβαση που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Η οικογένεια της Παναχαϊκής θα συνεχίσει να βρίσκεται έμπρακτα στο πλευρό του Θόδωρου στον οποίο εύχεται ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα.

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement