Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Κορυφώθηκε το Pink the City 2021 με ροζ πινελιές σε όλη την πόλη-Αφιερωμένο στη μνήμη της Λιολιώς Κολυπέρα-ΦΩΤΟ

Published

on

Για πρώτη χρονιά φέτος, η «ψυχή» του Pink the City, της κορυφαίας διοργάνωσης του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» Ν. Αχαΐας, η Λιολιώ Κολυπέρα απουσίαζε

Μέρα κορύφωσης των εκδηλώσεων του Pink the City 2021, που η ίδια είχε σχεδιάσει τελέστηκε το σαρανταήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής της.

Παράλληλα, τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» Ν. Αχαΐας, αφιέρωσαν τις δια ζώσης αλλά και διαδικτυακές εκδηλώσεις στη μνήμη της.

«Φέτος για την Λιολιώ μας» είναι το σύνθημά τους και προτρέπουν τους πολίτες να κατακλύσουν την πόλη με ροζ πινελιές παντού, εφόσον λόγω της πανδημίας το ροζ ποτάμι δεν μπορεί να υλοποιηθεί.

Τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου «Άλμα Ζωής» Ν. Αχαΐας (Πάκυ Καραλή – αντιπρόεδρος, Αγγελική Στεφανάκη – γραμματέας, Χρυσάφω (Χριστίνα) Γιούρτη –ταμίας, Νόπη Σάντα – έφορος, Δέσποινα Μαλλιώρη, Γεωργία Μοσχονά, Ειρήνη Χυτοπούλου, Μαρία Ζακυνθινού, Άννα Γουρζή και άλλοι μαζί με όλο το επιστημονικό προσωπικό, τους εκπροσώπους αρχών και φορέων, μεταξύ των οποίων η αντιδήμαρχος Υγείας, Πρόνοιας, Βίβιαν Σαμούρη και όλα τα μέλη και τους φίλους τους, βρέθηκαν το πρωί, στην Πλατεία Γεωργίου, μπροστά στο περίπτερο φορώντας το pink t-shirt, ώστε να στείλουν το ηχηρό μήνυμα της πρόληψης παντού.
Σημαντική και ευρηματική η συμβολή στην ημέρα, από τους εργαζόμενους του Δήμου Πατρέων, με δυο συνθέσεις που σχεδίασαν και δημιούργησαν στις πλατείες Τριών Συμμάχων και Γεωργίου.

Στην Τριών Συμμάχων τοποθετήθηκε ροζ σύνθεση που συμβολίζει την προτομή γυναίκας, ενώ στην πλατεία Γεωργίου ένα χέρι το οποίο κρατά μια ροζ κορδέλα και περιστοιχίζεται από άνθη, συμβολίζοντας την προσφορά και την ελπίδα.

Ροή ειδήσεων

Advertisement