Connect with us

Παναχαϊκή

Νέα αρχή στην Αγυιά

Published

on

Η Παναχαϊκή σήμερα (3 μ.μ.) θέλει το «τρίποντο» απέναντι από τον ΠΑΟ Βάρδας για την 2η στροφή του πρωταθλήματος

TOY XAΡΑΛΑΜΠΟΥ Κ. ΓΑΛΑΡΙΩΤΗ

Νέα αρχή θέλει να κάνει η Παναχαϊκή στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και αυτή θα την κάνει από σήμερα (3 μ.μ.) στο πρώτο εντός έδρας ματς με τον ΠΑΟ Βάρδας.

Οι κοκκινόμαυροι έπαθαν και έμαθαν από την πρεμιέρα και φάνηκε ότι αυτό το ατυχές αποτέλεσμα ξεχάστηκε γρήγορα αφού έδειξαν μια πολύ καλή εικόνα στο θεσμό του Κυπέλλου με αντίπαλο τον Παναιτωλικό.

Σήμερα φυσικά το παιχνίδι θα είναι εντελώς διαφορετικό και οι κοκκινόμαυροι θέλουν να κατακτήσουν τους πρώτους τρεις εντός έδρας βαθμούς απέναντι στους «ταύρους».

Μέσα στην Αγυιά δεν περνάει κανείς αναφέρει το σύνθημα των οπαδών και αυτό πρέπει να γίνει οδηγός στους ποδοσφαιριστές του Ζέλικο Κάλαϊτζιτς.

Οι φιλοξενούμενοι φυσικά δεν θα έρθουν στην Αγυιά για να παίξουν ποδόσφαιρο αφού γνωρίζουν ότι αυτό θα είναι ό,τι καλύτερο για τους ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής. Θα προσπαθήσουν να «ταμπουρωθούν» στην άμυνά τους και εκεί χρειάζεται υπομονή και καλή κυκλοφορία της μπάλας για να την διασπάσεις. Όλα αυτά σίγουρα ο Ζέλικο τα έχει αναφέρει στους ποδοσφαιριστές τους και αυτό που μένει είναι να τα υλοποιήσουν εντός των αγωνιστικών γραμμών για να έρθει η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα.

Στο παρελθόν οι δύο ομάδες έχουν ξανασυναντηθεί στην Γ΄ Εθνική τόσο την αγωνιστική περίοδο 2006-2007 όσο και το 2016-2017.

Στις μεταξύ τους αναμετρήσεις η Παναχαϊκή μετράει δύο νίκες με σκορ 1-0 και δύο λευκές ισοπαλίες.

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 10 ΕΥΡΩ

Η γενική είσοδος του εισιτήριου κυμαίνεται στα 10 ευρώ ενώ παράλληλα όποιος δεν έχει την δυνατότητα να παραβρεθεί στο γήπεδο μπορεί να δει την αναμέτρηση ζωντανά από το Panachaiki TV. Να θυμίσουμε ότι η είσοδος των γυναικών είναι δωρεάν.

ΑΥΤΟΥΣ ΕΠΕΛΕΞΕ Ο ΖΕΛΙΚΟ

Μετά το τέλος της χθεσινής πρωινής προπόνησης ο Σέρβος τεχνικός Ζέλικο Κάλαϊτζιτς επέλεξε τους παρακάτω ποδοσφαιριστές: Αθανασόπουλος, Μπαμπούνης, Κυβελίδης, Στεργίδης, Γούλας, Σελινιωτάκης, Στασινόπουλος, Κατσής, Θανόπουλος, Αλεξόπουλος, Λούσκος, Κόκας, Λιποράσε, Τεγούσης, Μπουρλάκης, Κωνσταντακόπουλος, Μπελεζάκης, Σμίλτος, Χαντί, Καρακλάιτς. Αντίθετα εκτός αποστολής έμεινε ο τραυματίας Μανόλης Παπαχρονόπουλος.

Στην Θύρα 1 οι φιλοξενούμενοι

Στο σημερινό παιχνίδι της Παναχαϊκής στο γήπεδο της Αγυιάς θα προσέλθουν και οι φίλαθλοι της Βάρδας.

Η διοίκηση των «πράσινων» καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να βρεθούν στο γήπεδο και να στηρίξουν την προσπάθειά των ποδοσφαιριστών και θα τοποθετηθούν στη θύρα 1.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement