Connect with us

Παναχαϊκή

Με ανεβασμένη ψυχολογία

Published

on

Οι παίκτες της Παναχαϊκής επέστρεψαν στις προπονήσεις ενόψει Τηλυκράτη

 

Επιστροφή στο γήπεδο σήμερα για τους κοκκινόμαυρους καθώς χθες πραγματοποίησαν το ρεπό τους μετά από δύο συνεχόμενα παιχνίδια και ένα τρίτο που έρχεται σε δύο ημέρες εκτός έδρας με τον Τηλυκράτη.

Ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς σήμερα θα κάνει ουσιαστικά την δυνατή του προπόνηση αφού δεν υπάρχει χρόνος καθώς αύριο η ομάδα θα ταξιδέψει για τη Λευκάδα.

Το παιχνίδι με τον Τηλυκράτη δεν θα είναι εύκολο για την Παναχαϊκή καθώς η ομάδα της Λευκάδας βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας δύο νίκες με Διαγόρα εκτός (1-0) και Αμβρακικό εκτός (6-1) και μία εντός έδρας ισοπαλία με τον Ναυπακτιακό (1-1).

Αυτό που σίγουρα ανησυχεί τον Ζέλικο Κάλαϊτζιτς είναι ότι το γήπεδο της Λευκάδας είναι με πλαστικό χλοοτάπητα. Ωστόσο καλύτερα οι κοκκινόμαυροι να αγωνιστούν σε έναν τέτοιο αγωνιστικό χώρο παρά σε ένα βούρκο όπως ήταν αυτό του Καναλακίου.

Η ψυχολογία της ομάδας βρίσκεται στα ύψη μετά τα δύο εντός έδρας παιχνίδια που μάλιστα κατάφερε να φτιάξει και τον συντελεστή των τερμάτων διαθέτοντας την καλύτερη επίθεση με 9 γκολ.

Σήμερα λοιπόν και αύριο θα γίνουν οι δύο τελευταίες προπονήσεις πριν από το ματς της 4ης αγωνιστικής με τον Τηλυκράτη με τους κοκκινόμαυρους φυσικά να θέλουν ένα μόνο αποτέλεσμα και αυτό είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών.

ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΚΤΙΜΗΘΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ

Ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς σήμερα θα γνωρίζει και τι μέλλει γενέσθαι με τους τραυματίες. Ο Παπαχρονόπουλος ενδεχομένως να είναι έτοιμος και να προπονηθεί σήμερα, ενώ θα εκτιμηθεί και για τους Σελινιωτάκη και Μικελάτο.

Ροή ειδήσεων

Advertisement