Connect with us

Παναχαϊκή

Οι κοκκινόμαυροι “τιμώρησαν” Θώδη και Διαβολίτσι

Published

on

Οι κοκκινόμαυροι γνωρίζουν ότι η φανέλα της Παναχαϊκής είναι βαριά και όποιος προσπαθήσει να μην δείξει σεβασμό τότε θα το πληρώσει. Λίγο πριν από την αναμέτρηση ο παίκτης του Διαβολιτσίου Β. Θώδης σε δηλώσεις που έκανε μετά τα έξι τέρματα που έριξε η ομάδα του στον διαλυμένο Αμβρακικό τόνισε ότι στην Πάτρα έρχονται για τίποτα λιγότερο από τη νίκη.

Οι παίκτες λοιπόν του Ζέλικο Κάλαϊτζιτς «τιμώρησαν» τόσο τον Θώδη όσο και το Διαβολίτσι με μια πεντάρα και καλό είναι από εδώ και στο εξής οι ομάδες της Γ’ Εθνικής να σέβονται τη φανέλα και την ιστορία της Παναχαϊκής.

Το ότι η ομάδα βρίσκεται στη Γ’ Εθνική δεν διαγράφει την ιστορία της και γι’ αυτό οι κοκκινόμαυροι χρειάζονται τη στήριξη όλων μας που προσπαθούν να βγάλουν από αυτό το τέλμα την Παναχαϊκή με αξιοπρέπεια και σεβασμό και να την επιστρέψουν στις επαγγελματικές κατηγορίες.

«Ασπίδα» της ομάδα είναι οι οπαδοί γι’ αυτόν τον λόγο πρέπει να κάνουν όλοι ακόμα μια προσπάθεια να στηρίξουν τους κοκκινόμαυρους και να βρίσκονται στο πλευρό τους μέχρι την επιστροφή στα σαλόνια της Σούπερ Λιγκ.

Ροή ειδήσεων

Advertisement