Connect with us

Παναχαϊκή

Ποια η αιτία;

Published

on

Πολλά είναι τα ερωτηματικά για το τι φταίει και οι κοκκινόμαυροι δείχνουν δύο διαφορετικά πρόσωπα

 

Ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του από εδώ και στο εξής γιατί η Παναχαϊκή είναι ένα μεγάλο και ιστορικό σωματείο και δεν επιτρέπεται να χάνουμε από ομάδες τοπικού.

Ναι, να σεβόμαστε τον κάθε αντίπαλο αλλά αυτό που αντικρίζουμε όλοι μας στα εκτός έδρας ματς είναι από τα ανεξήγητα.

Δεν μπορεί οι ίδιοι παίκτες να γονατίζουν οποιαδήποτε ομάδα μέσα στην Αγυιά και εκτός έδρας να βλέπεις ξανά τους ίδιους παίκτες να χάνονται… Να μην μπορούν να αλλάξουν μια σωστή μπαλιά και να κάνουν επιπόλαιες ενέργειες με αποτέλεσμα σε 4 αγωνιστικές να μετράμε δύο εκτός έδρας ήττες.

ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΓΑΙΝΕΙ

Δεν θα αποκλείσουμε αυτό που ανέφερε ο Ζέλικο μετά το τέλος της αναμέτρησης ότι οι παίκτες έχουν παίξει επανωτά παιχνίδια και βγήκε η κούραση κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο που χάθηκε και η ενέργεια των κοκκινόμαυρων.

Όμως πρέπει να διαχειριστούμε και μια αναμέτρηση όταν δεν θα μας βγαίνει όπως θα θέλαμε. Στα εντός έδρας ματς βάλαμε πολύ γρήγορα γκολ και «διαλύσαμε» με συνοπτικές διαδικασίες τον αντίπαλό μας.

Στην Λευκάδα όντως μπήκαμε δυνατά στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης όμως δεν καταφέραμε να βγάλουμε κάποια ευκαιρία.

Εκεί λοιπόν τα πράγματα άρχισαν να δυσκολεύουν με τους κοκκινόμαυρους να δείχνουν να μην μπορούν να διαχειριστούν την εν λόγω αναμέτρηση.

ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ

Τι άλλο όμως μπορεί να φταίει και οι κοκκινόμαυροι δείχνουν δύο διαφορετικά πρόσωπα;

Έχουμε βάλει πολλά κάτω για να βρούμε και εμείς μια δικαιολογία και ίσως υπάρχουν αλλά το θέμα είναι ότι οι κοκκινόμαυροι πρέπει να αναλογιστούν ότι είναι ντροπή να διασύρεται η ιστορική αυτή φανέλα.

Σίγουρα κανένας αθλητής δεν θέλει να χάνει και όποιος υποστηρίζει το αντίθετο δεν έχει σχέση με το ποδόσφαιρο, δεν έχει κλωτσήσει το τόπι.

Οι ποδοσφαιριστές μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο για να κερδίζουν και μόνο.

Η μία λογική αυτής της εικόνας είναι η ψυχολογία που από την πρώτη εκτός έδρας ήττα έχει γυρίσει μπούμερανκ με το άγχος να επιβαρύνει τους παίκτες και έτσι ήρθε και η δεύτερη στην Λευκάδα.

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑ

Η άλλη εξήγηση είναι ότι δείχνουν ίσως περισσότερο σεβασμό απ’ ό,τι θα έπρεπε. Το ποδόσφαιρο πέρα από την ποιότητα σε αυτή την κατηγορία θέλει και τσαμπουκά και δυνατές μονομαχίες έτσι ώστε να σε αισθανθεί ο αντίπαλος.

Ο Αλεξόπουλος για παράδειγμα έφαγε αρκετό ποδοσφαιρικό «ξύλο», δεν πήρε ανάσα από τους αμυντικούς της Λευκάδας, κάτι που εμείς οι ίδιοι δεν κάναμε.

ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ

Η Παναχαϊκή πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι είναι το σκαλοπάτι για διάκριση, είναι μεγάλη ομάδα και δεν πρέπει να αφήνουμε κανέναν να ασελγεί επάνω της.

Ευχής όλων είναι αυτή η εικόνα να αλλάξει σύντομα πριν χαθεί το τρένο… Ήδη βρισκόμαστε πίσω τέσσερις βαθμούς από την κορυφή.

Το να κερδίζουμε μόνο τα εντός έδρας πάντα δεν σε κάνει και πρωταθλητή και μην ξεχνάμε ότι και πρώτοι να τερματίσουμε τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα στα μπαράζ ανόδου.

Ο Σέρβος τεχνικός Ζέλικο Κάλαϊτζιτς πρέπει να διαχειριστεί τις εκτός έδρας αναμετρήσεις, να μιλήσει με τους παίκτες και να τους αποβάλει οτιδήποτε έχουν μέσα στο κεφάλι τους.

ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΤΟΥΝ ΚΟΚΑΣ ΚΑΙ ΛΙΠΟΡΑΤΣΕ

Στο παιχνίδι της Κυριακής ο Κόκας και ο Λιποράτσε αντικαταστάθηκαν λόγω τραυματισμού και σήμερα θα εκτιμηθεί από το ιατρικό επιτελείο τι ακριβώς έχουν.

ΡΕΠΟ ΣΗΜΕΡΑ

Χθες όσοι κοκκινόμαυροι δεν αγωνίστηκαν προπονήθηκαν κανονικά, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν αποθεραπεία. Σήμερα ο Ζέλικο έχει προγραμματίσει να δώσει ρεπό στους ποδοσφαιριστές του και από αύριο θα επιστρέψουν στο γήπεδο έτσι ώστε να προετοιμαστούν για το εντός έδρας ματς με τον Αίαντα Γαστούνης.

 

Ευχήθηκαν στον Κατσή

Χθες ο νεαρός ποδοσφαιριστής των κοκκινόμαυρων Νίκος Κατσής είχε τα γενέθλιά του κλείνοντας τα 21 του χρόνια. Η διοίκηση της ομάδας του ευχήθηκε από την επίσημη σελίδα χρόνια πολλά.

Αναλυτικά: «Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Νίκος Κατσής έχει σήμερα γενέθλια και του ευχόμαστε χρόνια πολλά! Να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

 

Συνάντηση με τους φιλάθλους

Μετά το τέλος της αναμέτρησης την Κυριακή η αποστολή της Παναχαϊκής είχε τυχαία συνάντηση σε κατάστημα της Αμφιλοχίας με τους κοκκινόμαυρους οπαδούς.

Κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές μαζί με τους φιλάθλους συζήτησαν για τις δύο εκτός έδρας ήττες της ομάδας και μάλιστα ζήτησαν συγγνώμη για την εικόνα αυτή. Οι φίλαθλοι ωστόσο ανέφεραν ότι έχουν την απόλυτη στήριξή τους και όλοι μαζί φώναξαν το όνομα της ομάδας.

Ροή ειδήσεων

Advertisement