Connect with us

Ερασιτεχνικό

«Πράσινη» η κορυφή… (Oλα τα Φ.Α. του Β’ ομίλου της Α’ Κατηγορίας)

Published

on

Ο ΑΠΣ Πάτραι νίκησε στο μεγάλο ντέρμπι του ομίλου τη Θύελλα Πατρών με 1-0 και με παίκτη λιγότερο από το 27’ λόγω αποβολής του γκολκίπερ, εξάσφαιρος ο Άρης, σπουδαίες νίκες για Ατρόμητο και Πήγασο

 

Το «αφεντικό» στον Β’ όμιλο της Α’ Κατηγορίας είναι ο ΑΠΣ Πάτραι ο οποίος ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι κορυφής της 8ης αγωνιστικής.

Οι «πράσινοι» παρότι αγωνιζόντουσαν από το 27’ της συνάντησης με έναν παίκτη λιγότερο (αποβλήθηκε ο έμπειρος πορτιέρο Αναστασοβίτης) κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 1-0.

Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης πέτυχε ο έμπειρος άσος Θόδωρος Σαμπανέι στο 66’ δίνοντας με αυτό τον τρόπο ένα μεγάλο «τρίποντο» στους πράσινους.

Σημαντικό τρίποντο πήρε η ομάδα του Ατρόμητου Πατρών φτάνοντας τους 15 βαθμούς στον βαθμολογικό πίνακα. Το συγκρότημα του Βασίλη Φίλιππα επιβλήθηκε με 2-0 του Εθνικού Πολύτεκνου και πέρασε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα χάρης στα τέρματα των Μαργαρώνη, Παλούκη.

Ο Άρης Πατρών σημείωσε το σκορ της αγωνιστικής καθώς συνέτριψε εντός έδρας με 6-0 την Αναγέννηση Πατρών. Μάλιστα η διοίκηση του Άρη προχώρησε σε μια πολύ όμορφη κίνηση βραβεύοντας τον έμπειρο πορτιέρο της Αναγέννησης Γιώργο Βέρρα για την προσφορά του τόσο στους ερυθρόλευκους όσο και στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Την ανοδική του πορεία συνεχίζει ο Πήγασος Μπεγουλακίου ο οποίος νίκησε με 3-1 και την Αρόη. Οι «βυσσινί» με αυτό το «τρίποντο» έφτασαν τους 15 βαθμούς ενώ πλασαρίστηκαν στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Τέλος η Πάτρα 2005 δεν χρειάστηκε να ιδρώσει για να πάρει την 3η της νίκη στο πρωτάθλημα. Το συγκρότημα του Γιάννη Αλεξανδρόπουλου πήρε άκοπα τους τρεις βαθμούς της νίκης απέναντι στον Ηρακλή Πατρών που έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα και πέρασε στην 7η θέση με 9 βαθμούς.

 

 

MVP

O Θόδωρος Σαμπανέι κλέβει… την στήλη του mvp της 8ης αγωνιστικής. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός του Πάτραι στο 66’ της συνάντησης σημείωσε το μοναδικό τέρμα της ομάδας του, δίνοντας ένα πολύτιμο «τρίποντο» αλλά και μοναξιά… της πρώτης θέσης στον βαθμολογικό πίνακα.

 

Πλησιάζει την τετράδα ο Ατρόμητος

O Aτρόμητος Πατρών νίκησε τον Εθνικό/Πολύτεκνο και πέρασε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η ομάδα του Βασίλη Φίλιππα κατάφερε στην επανάληψη να πετύχει δύο τέρματα και να πάρει μια σημαντική νίκη. Στην φωτό οι «πορτοκαλί» πανηγυρίζουν το 2-0 στο 81’ της συνάντησης που σημείωσε ο Παλούκης.

 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ-ΕΘΝΙΚΟΣ/ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ 2-0

ΓΚΟΛ: 68′ Μαργώνης, 81′ Παλούκης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χαράλαμπος Πετρόπουλος.

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:-

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Β. Φίλιππας): Αθανασακόπουλος, Λαζαρίδης, Χριστόπουλος, Τσίτσαρης, Βασιλείου, Νικολάι, Παλούκης (89′ Τσάκωνας), Παπαγεωργίου, Μπακόπουλος (63′ Μαργώνης-84′ Σκιαδαρέσης), Αναγνώστου (89′ Πανταζόπουλος), Μπίτρας (45′ Πρίφτι).

ΕΘΝΙΚΟΣ/ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ (Χ. Γερολυμάτος-Β. Καραβίας): Κουτσαντώνης, Σωτηρόπουλος Ν. (13′ λ.τ. Κακαφώνης Π.-70′ Δημητρόπουλος), Σταθόπουλος (45’ Μεμάγκα), Κακαφώνης, Μαργώνης, Σωτηρόπουλος Α., Παπαγεωργίου, Μαντάς, Σώζος (70′ Σπηλιωτόπουλος), Αναγνωστόπουλος, Γιάννης (70′ Μπαζάρογλου).

 

ΠΗΓΑΣΟΣ ΜΠΕΓΟΥΛΑΚΙΟΥ-Α.Π.Ο. ΑΡΟΗ 3-1

ΓΚΟΛ: 3΄Κυριακόπουλος, 28’ Αποσκίτης, 61’ Μπαρλάς – 43’ Δημόπουλος.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Νίκος Μέρμηγκας.

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:-

ΠΗΓΑΣΟΣ ΜΠ. (Σ. Αθανασόπουλος): Τρίγκας, Γκοτσόπουλος (46’ Γρουζής), Κυριακόπουλος, Ζαφειρόπουλος, Αθανασόπουλος, Ζαρναβέλης, Μπαρλάς, Κριμπάς (46’ Φωτόπουλος), Πλέγας (55’ Μπαλάσης), Παπαδημητρακόπουλος (46’ Μπονόβας), Αποσκίτης.

ΑΠΟ ΑΡΟΗΣ (Γ. Δρακοπαναγιωτάκης – Κ. Στουπάκης): Τριβέλλας, Γεραρλής (61’ Πολυδωρόπουλος), Κυπριανίδης (76’ Κουκίδης), Τσιούλος, Νταγιάντας, Κώτσιας (46’ Γιαννέλος), Θεοδωρακόπουλος, Κογιός, Δημόπουλος (55’ Δημητρέλης), Δριβήλας, Στουπάκης.

 

ΑΡΗΣ ΠΑΤΡΩΝ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΤΡΩΝ 6-0

ΓΚΟΛ: 50΄ Κουτρούμπας, 71΄ Λυμπέρης, 77΄Κωστής, 83’αυτ. Αργυρόπουλος, 86′, 89΄ Κούρτης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κώστας Βαβαρούτας.

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:-

ΑΡΗΣ ΠΑΤΡΩΝ (Θ. Παπουτσής): Χάχαλης, Πανάρετος, Καταρτζόπουλος (64′ Λάτσης), Μεντζελόπουλος, Δασούρας, Σπανός, Αγγελής, Γράβαλος (64′ Παπαδόπουλος), Λυμπέρης (78′ Παναγόπουλος), Μητρόπουλος (16′ λ.τ. Κουτρούμπας), Κωστής (78′ Κούρτης).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΤΡΩΝ (Δ. Σγούρας): Βέρρας, Δημητριάδης, Λιακόπουλος, Αργυρόπουλος, Τσίμπιτσης (73′ Τζακώστας), Κ. Φραντζής, Π. Φραντζής, Ρόδης, Ν. Φραντζής (78′ Αλποχωρίτης), Τζελέπης, Γκοτσόπουλος.

 

ΠΑΤΡΑΙ Α.Π.Σ.-ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ 1-0

ΓΚΟΛ: 68’ Σαμπανέι.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αλέξανδρος Φωκάς.

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 27’ Αναστασοβίτης.

ΑΠΣ ΠΑΤΡΑΙ (Σ. Σαρρής): Αναστασοβίτης, Γερογιάννης, Μιχαλόπουλος, Βάρρας, Ζέλος, Παπαγεωργίου (63’ Κατσιγιάννης), Δημητρακόπουλος (28’ Φωτόπουλος), Σαμπανέι (70’ Μπακάλης), Φούφουλας, Γραμματικόπουλος, Αθανασόπουλος.

ΘΥΕΛΛΑ Π. (Χ.Καραπίτσος): Κουγιουμτζόπουλος, Ν. Κωνσταντινίδης, Αδαμόπουλος, Παπαδόπουλος (76’ Τσότρας), Νικολόπουλος (69’ Κατριβέσης), Αγουρίδης, Κουτσαντώνης (59’ Κατσαρίδης), Γκάτσης, Δημητρίου, Κ. Κωνσταντινίδης (59’ Βέρρας), Παναγόπουλος.

 

ΗΡΑΚΛΗΣ Π.-ΠΑΤΡΑ 2005 α.α. 3-0

Η Πάτρα 2005 δεν αγωνίστηκε την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας αφού ο Ηρακλής Πατρών παρότι δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα δεν κατάφερε να ενεργοποιηθεί και έτσι χάνει τους τρεις βαθμούς της νίκης στα χαρτιά. Ο τεχνικός των «μπλε» Γιάννης Αλεξανδρόπουλος είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει κάποιο άλλο παιχνίδι του πρωταθλήματος.

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Πήγασος – ΑΠΟ Αρόη………………………..3-1

Ατρόμητος Π. – Εθνικός/Πολύτεκνος…..2-0

Άρης Π. – Αναγέννηση Π…………………….6-0

ΑΠΣ Πάτραι – Θύελλα Π……………………..1-0

Ηρακλής Π. – Πάτρα 2005…………….α.α. 0-3

 

ΕΠΟΜΕΝΗ

9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Ηρακλής Π. – ΑΠΣ Πάτραι

Εθνικός/Πολύτεκνος – Θύελλα Π.

ΑΠΟ Αρόη – Άρης Π.

Ατρόμητος Π. – Πήγασος

Πάτρα 2005 – Αναγέννηση Π.

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement