Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

«Ύστατο χαίρε» στον παλιότερο Πατρινό δερματέμπορο Σπύρο Γιαννόπουλο

Published

on

Συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο «αντίο» στον παλαιότερο δερματέμπορο της Πάτρας Σπύρο Γιαννόπουλο, το μεσημέρι της Τρίτης, από τον Ιερό Ναό Παντανάσσης Πατρών.

Την εξόδιο ακολουθία τέλεσε ο Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος, ο οποίος αναφέρθηκε στην διαδρομή του εκλιπόντος και στην προσωπικότητά του.

 

Ο Σπύρος Γιαννόπουλος, «έφυγε» από τη ζωή προχθές σε ηλικία 96 ετών. Ήταν παντρεμένος με την Χαραλαμπία Παρασκευοπούλου, αδελφή του Αρχιμανδρίτη Γερβάσιου Παρασκευόπουλου και του γνωστού ράφτη και επί σειρά ετών συνδικαλιστή της ΟΕΒΕΣΝΑ Γιάννη Παρασκευόπουλου.

Ευτύχησε να γνωρίσει τρία παιδιά, εγγόνια, αλλά και δισέγγονα.

Εκ μέρους του προέδρου του Γορτυνιακού Συνδέσμου  Παναγιώτη  Παπαγιαβή, ο οποίος για ανυπέρβλητους λόγους δεν μπόρεσε να παραστεί στην κηδεία,εκφωνήθηκε επικήδειος από μέλος του Συλλόγου, η οποία αναφέρθηκε στο βιογραφικό του εκλιπόντος και εξήρε το ήθος και την μεγάλη του προσφορά στην κοινωνία της Πάτρας. Ήταν συγκινητικά τα λόγια της, λέγοντας πως ο Σπύρος Γιαννόπουλος κόσμησε την «οικογένεια» του Γορτυνιακού Συνδέσμου, καταγόμενος από τη Βάχλια Αρκαδίας και σ’ όλη του τη διαδρομή κουβάλησε τις αρχές και τις αξίες που του μετέδωσε η οικογένειά του, της οποίες μεταλαμπάδευσε στα παιδιά του. Η ταφή του έγινε στο Κοιμητήριο Αγίου Μηνά Λεύκας.

Το gnomip.gr εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του και να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει.

Ροή ειδήσεων

Advertisement