Connect with us

Ποδόσφαιρο

Ισόπαλο το ντέρμπι της Αχαΐας

Published

on

 

Σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο Παναιγιάλειος και Διαγόρας Βραχνεΐκων μοιράστηκαν βαθμούς και γκολ στο ντέρμπι της Αχαΐας για την 7η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα του Αιγίου ήθελε να κάνει σεφτέ στις νίκες στο… σπίτι του, με αποτέλεσμα να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας. Από την άλλη οι Βραχνιώτες αυτό που ήθελαν ήταν να μην χάσουν στο Αίγιο κάτι που στο τέλος κατάφεραν.

Το παιχνίδι, που διεξήχθη σχεδόν όλο υπό συνεχή βροχή, ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο καθώς στο 4΄ ο Γεωργαντόπουλος έγινε κάτοχος της μπάλας και μετά από γλίστρημα του Χατζηαντωνίου επιχείρησε διαγώνιο σουτ στέλνοντας την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι του Ιωαννίδη. Πέντε λεπτά αργότερα όμως το συγκρότημα του Γκέκα απάντησε με γκολ όταν μετά από σέντρα του Χατζηαντωνίου, ο Ψωμαράς με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Διαγόρα (1-1). Η χαρά για τους μελανόλευκους δεν κράτησε ούτε ένα λεπτό, αφού μετά τη σέντρα οι φιλοξενούμενοι βγήκαν στην επίθεση και με διαγώνιο σουτ του Θ. Βλασόπουλου έφεραν το ματς στα ίσα (1-1). Ο Διαγόρας μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου είχε τρεις καλές ευκαιρίες για να πετύχει την ανατροπή και τον Ιωαννίδη να βάζει ισάριθμα στοπ στις επιθετικές προσπάθειες των αντιπάλων.

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε και στο 75΄ο Παναιγιάλειος πήρε ξανά κεφάλι… στο σκορ με κεφαλιά του Αφούσσι (2-1). Και πάλι όμως οι Βραχνιώτες αντέδρασαν και με κοντινό πλασέ του Καπετανάκη (80΄) έφεραν για δεύτερη φορά το ματς στα ίσα (2-2).

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Ιωαννίδης, Πλατυκώστας (85΄ Ροδόπουλος), Χατζηαντωνίου, Σεμπ. Αφούσσι, Σπίντζος, Άλεξ. Αφούσσι, Μακρίδης, Ψωμαράς, Καρακούτης (66΄ λ.τ. Βλαχόπουλος), Λιάτος (66΄ Βαλλιάνος), Σκούτας.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝ.: Μπαρδάκης, Καπετανάκης, Σαρρής (90΄+ 1΄ Τριανταφυλλόπουλος), Σιδέρης, Γεωργαντόπουλος, Καλλιτσουνάκης, Αποστολόπουλος, Θ. Βλασόπουλος (76΄ Σκεπετάρης), Ν. Βλασόπουλος (51΄ λ.τ. Τσεκούρας), Αλεξανδρής (76΄ Καραμπούλας), Σταυρόπουλος.

 

Το πρόσωπο

Ο Διαγόρας πήρε έναν πολύ σημαντικό βαθμό στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου στο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής με τον Παναιγιάλειο χάρη στον Γιώργο Καπετανάκη. Η ομάδα του Αιγίου βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 2-1 και ο Καπετανάκης στο 85’ της συνάντησης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-2 που ήταν και το τελικό σκορ.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

7η αγωνιστική

ΠΑΟ Βάρδας-Αχέρων Καναλακίου………….1-2

Παναχαϊκή-Ναυπακτιακός Αστέρας………..1-1

ΑΟ Διαβολιτσίου-Αναγέννηση Άρτας………2-0

Παναιγιάλειος-Διαγόρας Βραχνεΐκω……….2-2

Τηλυκράτης-Παναγρινιακός…………………..2-0

Εθνικός Σκουλικάδου-Αμβρακικός….. α.α. 3-0

Ρεπό: Αίας Γαστούνης.

 

 

ΕΠΟΜΕΝΗ

8η αγωνιστική

ΠΑΟ Βάρδας- Εθνικός Σκουλικάδου

Αμβρακικός Λουτρού-Παναχαϊκή

Αχέρων Καναλακίου-ΑΟ Διαβολιτσίου

Ναυπακτιακός Αστέρας-Παναιγιάλειος

Αναγέννηση Άρτας-Τηλυκράτης

Παναγρινιακός-Αίας Γαστούνης

Ρεπό: Διαγόρας Βραχνεΐκων.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement