Connect with us

Ερασιτεχνικό

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ: Προκρίθηκαν τα φαβορί

Published

on

Εύκολα δύσκολα, τα φαβορί του Κυπέλλου Ερασιτεχνών χθες προκρίθηκαν στην επόμενη φάση και πλέον μπορούν να ατενίζουν το μέλλον τους με αισιοδοξία στον θεσμό. Διεξήχθησαν λοιπόν τέσσερις αναμετρήσεις με τις Δόξα Παραλίας, Πήγασο Μπεγουλακίου, Θύελλα Πατρών και Ζαβλάνι, να περνούν στον επόμενο γύρο. Πιο αναλυτικά:

Η ΔΟΞΑ 3-0 ΤΟ ΣΤΑΡΟΧΩΡΙ

Η Δόξα Παραλίας είχε εύκολο απόγευμα, καθώς νίκησε εκτός έδρας το Σταροχώρι με 3-0. Τα τέρματα για τη νικήτρια ομάδα πέτυχαν οι Χιόνης 10΄, Φωτόπουλος 37΄, Βέρρας 57΄.

Ο ΠΗΓΑΣΟΣ 3-1 ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ

Ο Πήγασος Μπεγουλακίου χρειάστηκε και τα 120 λεπτά αγώνα για να κάμψει την αντίσταση της μαχητικής Αναγέννησης Πατρών, με 3-1. Τα γκολ του Πήγασου πέτυχαν οι Γιωτόπουλος 52΄, Παπαδημητρακόπουλος 91΄, Κριμπάς 120΄, ενώ για τους γηπεδούχους είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Ν. Φραντζής στο 83΄.

Η ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ 3-2 ΤΟΝ ΔΙΑ

Τα… χρειάστηκε η Θύελλα Πατρών απέναντι στον Δία Σαραβαλίου, ωστόσο η κυανόλευκη ομάδα πανηγύρισε την πρόκριση, καθώς νίκησε 3-2. Τα τέρματα για τη Θύελλα σημείωσαν οι Κουτσαντώνης 29΄, Σταθόπουλος 51΄(αυτογκόλ), Κατίρης 70΄. Αντίθετα για τους ηττημένους σκόραραν οι Φραντζέσκος 4΄, Ζησιμόπουλος 76΄.

ΤΟ ΖΑΒΛΑΝΙ 1-0 ΤΗΝ ΑΡΟΗ

Ένα γκολ του Ευθυμιόπουλου στο 36ο λεπτό, ήταν αρκετό για να κερδίσει το Ζαβλάνι 1-0 και να πάρει την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, απέναντι στην Αρόη, που σε γενικές γραμμές στάθηκε πολύ καλά απέναντι στον αντίπαλό της.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement