Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Στην Πάτρα σήμερα ο Νίκος Ανδρουλάκης

Published

on

Κλείνει σήμερα η «αυλαία» της προεκλογικής περιόδου του Κινήματος Αλλαγής στην Πάτρα με την ομιλία του υποψήφιου προέδρου, Νίκου Ανδρουλάκη, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 8 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Αστήρ».

Ο κ. Ανδρουλάκης επέλεξε να κλείσει το πρόγραμμα των περιοδειών του στην αχαϊκή πρωτεύουσα, στην οποία αποδίδει ιδιαίτερη σημασία λόγω της ιστορίας και των αγώνων της για τη δημοκρατία.
Ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα σε κάθε πολίτη να βρεθεί στη συγκέντρωση.
Πλέον ο λόγος περνά στους ψηφοφόρους, μέλη και φίλους τους κόμματος που θα προσέλθουν την Κυριακή στις κάλπες, επιλέγοντας έναν από τους έξι υποψήφιους προέδρους.

ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

Δεκαέξι γυναίκες με ανησυχίες και φρεσκάδα που εργάζονται και σπουδάζουν στην Αχαΐα απευθύνουν κάλεσμα στήριξης στον Νίκο Ανδρουλάκη.
Πρόκειται για τις, Αθανασοπούλου Μαριάννα, Γιαννίτση Κατερίνα, Γιαννοπούλου Σοφία, Καγιά Κωνσταντίνα, Καραπαπά Ιωάννα, Κογκόλη Αναστασία, Κουνέλη Γιώτα, Κωτσιοπούλου Ναταλία, Μοσχόβου Αγγελική, Μουτουσίδου Πόπη, Μποζα Μαρία, Νταναση Κωνσταντίνα, Σγαρδέλη Μαρία, Ταπεινού Χριστίνα, Τσιρογιάννη Αλεξάνδρα και Φωτεινού Γεωργία.

Ροή ειδήσεων

Advertisement