Connect with us

Ποδόσφαιρο

ΑΛΕΞΗΣ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ: «Απαιτητική η κατηγορία»

Published

on

 

Ο νέος προπονητής του Διαγόρα Βραχνεΐκων, Αλέξης Σπηλιόπουλος όπως προαναφέραμε μετράει δύο νίκες και μια ισοπαλία από την στιγμή που ανέλαβε τα ηνία της ομάδας. Η «Γ» επικοινώνησε με τον ταλαντούχο τεχνικό για να αναφέρει τη μέχρι στιγμής εικόνα της ομάδας του αλλά και πόσο εύκολο είναι να παραμείνει στην κατηγορία.

«Η ομάδα διαθέτει ταλέντο, ποιότητα και έχει ένα χαμηλό μέσο όρο ηλικίας. Μέσα σε αυτό υπάρχουν δύο έμπειροι ποδοσφαιριστές και προσπαθούμε να δημιουργήσουμε την μαγιά βγάζοντας κάτι καλό.

Η βαθμολογική θέση της ομάδας η αλήθεια είναι ότι την αδικούσε βάσει εμφανίσεων καθώς είχα παρακολουθήσει αρκετές αναμετρήσεις.

Έχουμε ευτυχήσει μέσα σε μιάμιση εβδομάδα να κερδίσουμε 7 βαθμούς και το μόνο που χρειάζεται είναι πολλή δουλειά και να μιλάμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Η κατηγορία είναι απαιτητική όταν υπάρχουν ομάδες όπως η Παναχαϊκή, ο Αχέρων, ο Τηλυκράτης και ο Ναυπακτιακός.

Η παρουσία της Παναχαϊκής μεγαλώνει το πρεστίζ της κατηγορίας και βλέπουμε μικρές ομάδες να κερδίζουν τους μεγάλους».

Ερωτηθείς για το πώς βλέπει το μέλλον του Διαγόρα στην κατηγορία και αν στο τέλος έχει μια εύκολη παραμονή ο Αλέξης Σπηλιόπουλος τόνισε: «Η αλήθεια είναι ότι δεν σχεδιάζω ποτέ πράγματα για τον μέλλον γιατί μπορεί να τιμωρηθείς. Στόχος μου πάντα είναι το επόμενο παιχνίδι».

Ροή ειδήσεων

Advertisement