Connect with us

Ποδόσφαιρο

Ολοένα και ανεβαίνουν τα Βραχνεϊκα (Φωτό από το παιχνίδι)

Published

on

 

Ο Διαγόρας νίκησε και τον Παναγρινιακό 2-0 και πλασαρίστηκε στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα

Πολλάκις είχαμε αναφέρει ότι ο Διαγόρας θα βρει τα πατήματά του και θα καταφέρει να έχει μια εύκολη παραμονή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Σήμερα νίκησε στην έδρα του και τον Παναγρινιακό με 2-0 για την 9η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής και πλασαρίστηκε στην 7η θέση έχοντας κάνει και το ρεπό του.

Η ομάδα του Αλέξη Σπηλιόπουλου ήθελε πάση θυσία αυτή τη νίκη την οποία και πήρε με σχετική ευκολία καθώς ο αντίπαλός της δεν δημιούργησε τις μεγάλες ευκαιρίες.

Από την ημέρα που ο Αλέξης Σπηλιόπουλος ανέλαβε τα ηνία του Διαγόρα η ομάδα δείχνει άλλον αέρα… στο πρωτάθλημα μετρώντας δύο εντός έδρας νίκες με Ναυπακτιακό Αστέρα (2-0) και Παναγρινιακό (2-0) και μια εκτός έδρας ισοπαλία με τον Παναιγιάλειο (2-2).

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, το πρώτο ημίχρονο ο Διαγόρας έδειξε στον αντίπαλό του ότι δεν θα περάσει εύκολο απόγευμα πιέζοντας για να πετύχει κάποιο γκολ. Αυτό ωστόσο δεν ήρθε στο πρώτο μέρος αλλά στην επανάληψη με τον Καλλιτσουνάκη στο 55’ της συνάντησης από τα 11 βήματα (1-0).

Ο Παναγρινιακός απείλησε μόνο στο 70’ όταν ο Βασιλογιάννης «έσπασε» την μπάλα στον Μήλλιο και αυτός πλάσαρε με την μπάλα να καταλήγει άουτ. Ο Διαγόρας πέντε λεπτά αργότερα «κλείδωσε» το ματς με γκολ που σημείωσε ο Αλεξανδρής.

ΘΑ ΕΚΤΙΜΗΘΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ

Δυστυχώς ο Διαγόρας είχε και απώλειες καθώς τραυματίστηκαν οι Πάρης Καλλιτσουνάκης και Νίκος Βλασόπουλος και αντικαταστάθηκαν. Και οι δύο τους θα εξεταστούν αύριο και θα εκτιμηθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού τους.

Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα του Διαγόρα είναι η Αναγέννηση στην Άρτα.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Α. Σπηλιόπουλος): Μπαρδάκης, Σταυρόπουλος, Σαρρής, Σιδέρης, Καπετανάκης, Ν. Βλασόπουλος (66΄ λ.τ. Τσεκούρας), Θ. Βλασόπουλος (87΄Σακκελαρόπουλος), Αποστολόπουλος (88΄Αγκαράι), Αλεξανδρής, Καλλιτσουνάκης (68′ λ.τ. Τριανταφυλλόπουλος), Σκεπετάρης (66′ λ.τ. Καράμπουλας).

ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΣ: Μπαλάφας, Καλοκαίρης, Γκόλιας, Π. Παναγιωτόπουλος (67’ Τσάκνης), Σωτηρόπουλος, Καντάνης, Κούσης (67’ Κ. Παναγιωτόπουλος), Φραγκούλης, Πατίλας (84’ Αγρογιάννης), Μήλλιος, Βασιλογιάννης (78’ Ντούλιας).

Ροή ειδήσεων

Advertisement