Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Η ώρα της επιβράβευσης!

 1ο βραβείο Υγείας – Ασφάλειας – Περιβάλλοντος, από τα ΕΛ.ΠΕ., και στα δύο ‘ΕΚΟ GAS&CNG’ στα ΣΕΑ Ψαθοπύργου

Published

on

 

Συνεργάτης της EKO Greece εδώ και μια 10ετία περίπου, ο Θανάσης Τζέλλος με τους συνεργάτες του έχει επιφορτιστεί από τον Δεκέμβριο του 2017, όταν δόθηκε ο δρόμος σε κυκλοφορία, την ευθύνη λειτουργίας των πρατηρίων ΕΚΟ GAS&CNG στα ΣΕΑ Ψαθοπύργου με την ευθύνη κάλυψης των αναγκών, όσων κινούνται στην Ολυμπία οδό, με πάσης φύσης καύσιμα.

Πρόσφατα, τα δύο ‘ΕΚΟ GAS&CNG’ στα ΣΕΑ Ψαθοπύργου, εξασφάλισαν, από τον Όμιλο Ελληνικά Πετρέλαια, για το έτος 2020, μετά από ενδελεχή αξιολόγηση, το 1ο βραβείο Υγείας – Ασφάλειας – Περιβάλλοντος.

«Είναι κατ αρχήν σημαντικό ότι και τα δύο πρατήρια στον Ψαθόπυργο είναι στην πρώτη εξάδα, των πρατηρίων της ΕΚΟ, τα οποία βραβεύτηκαν πρόσφατα. Na σημειώσουμε ότι η  αξιολόγηση μας είναι μια διαδικασία συνεχής και απαιτητική. Κατ αρχήν αξιολογούμαστε από τους ‘μυστικούς επισκέπτες΄ που έρχονται και κοινοποιούν τις εκθέσεις τους στα ΕΛΠΕ. Σε μηνιαία βάση υπάρχει παράλληλη αξιολόγηση και από επιθεωρητές της εταιρείας. Είναι μια 12μηνη, ενδελεχής αξιολόγηση τα αποτελέσματα της οποίας ανακοινώθηκαν πρόσφατα από την εταιρεία» αναφέρει ο Θ. Τζέλλος.

Και συνεχίζει: «Είναι δεδομένο για εμάς ότι η Υγεία και η Ασφάλεια των εργαζομένων στα δύο πρατήρια στα ΣΕΑ Ψαθοπύργου, είναι πρώτιστο καθήκον. Το καύσιμο όσο και η εξυπηρέτηση του πελάτη πάνω στην αντλία αλλά και μέσα στην αίθουσά μας, είναι ευθύνη του προσωπικού το οποίο βρίσκεται σε διαρκή επιμόρφωση πάνω σε νέα πρότυπα, ποιότητας υπηρεσιών και ασφάλειας. Η εκπαίδευση στο προσωπικό γίνεται και από την εταιρεία και από εμένα βέβαια ως διαχειριστή και υπεύθυνο. Ο χώρος είναι προσεγμένος και ασφαλής, ο πελάτης πρέπει να μπαίνει ευχάριστα και να βγαίνει πάντα ικανοποιημένος. Αυτά είναι τα στοιχεία που μας έφεραν ψηλά στη λίστα και σε επίπεδο εταιρικής και κοινωνικής ευθύνης, είναι μια επιβράβευση, ηθική κυρίως αλλά και οικονομική, για όλους μας».  

Ιδιαίτερη έμφαση, λόγω και της λειτουργίας επί της εθνικής οδού, δίνεται και στην υπεύθυνη περιβαλλοντική διαχείριση του χώρου.

«Όσον αφορά το περιβάλλον και την ανακύκλωση, λιπαντικά και ορυκτέλαια αλλά και δοχεία, τηρούμε όλες τις προδιαγραφές με βάση και τις κατά καιρούς οδηγίες των ΕΛΠΕ.    Επίσης υπάρχει, μέσω της ΕΚΟ, συνεχής συνεργασία με την Ολυμπία οδό σε επίπεδο Υγείας, Ασφάλειας και Περιβαλλοντικής Διαχείρισης. Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε πάνω στα ίδια υψηλά επίπεδα και θα επιδιώξουμε και για τα επόμενα χρόνια να φτάσουμε ακόμη ποιο ψηλά» σύμφωνα με τον κ.Τζέλλο.          

Εκτός από τα συμβατικά καύσιμα τα ΕΚΟ GAS&CNG στα ΣΕΑ Ψαθοπύργου είναι τα μοναδικά στην Αχαΐα τα οποία τροφοδοτούν οχήματα και με φυσικό αέριο από την περίοδο 2019-’20 ενώ από το 2018 υπάρχει και η ηλεκτροφόρτηση.

«Αυτή τη περίοδος είναι μεταβατική, το αέριο, ιδιαίτερα το φυσικό ως μεταβατικό καύσιμο, έχει υποστεί από τις αρχές του έτους σημαντική ανατίμηση γι αυτό και στον ορίζοντα προβάλει νωρίτερα πλέον η ηλεκτροκίνηση. Οι εξελίξεις πρέπει να βρίσκουν τους πρατηριούχους προετοιμασμένους, να είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά σε επίπεδο προσαρμογής. Η μετακίνηση είναι κορυφαίο ζήτημα για τη χώρα, ιδιαίτερα μετά τον κορωνοϊό η συζήτηση για τα καύσιμα, συμβατικά και μη, θα λάβει διαστάσεις και πρέπει να έχουμε την απάντηση, ως εταιρίες αλλά και επαγγελματίες» εξηγεί.

Ο Θανάσης Τζέλλος έχει πτυχίο λογιστικής και management αλλά  εδώ και μια 12ετία αναλαμβάνει, μαζί με τους συνεργάτες του, την ευθύνη πρατηρίων ΕΚΟ ως εξωτερικός συνεργάτης της εταιρείας «Καλυψώ» και των ΕΛ.ΠΕ.

«Είναι μια σχέση δοκιμασμένη και σταθερή πλέον, υπάρχει και εμπειρία και τεχνογνωσία και βαδίζουμε πλέον δίπλα – δίπλα με την εταιρεία, αναλαμβάνοντας να ανττιμ4τωπίζουμε από κοινού κάθε νεά πρόκληση» καταλήγει μιλώντας στην Οικονομική «Γνώμη της Κυριακής».

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Από τη «Γνώμη» της Κυριακής 12/12/2021

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement