Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Μία ακόμη εβδομάδα-Ανοίγει και πάλι σήμερα η αγορά της Πάτρας με συνεχές ωράριο λειτουργίας

Published

on

Μία ακόμη εβδομάδα πριν να κλείσει ένας ακόμη δύσκολος χρόνος για το εμπόριο έχουν μπροστά τους οι καταστηματάρχες της Πάτρας, ευελπιστώντας πως τα δώρα της Πρωτοχρονιάς θα «ζεστάνουν» τα ταμεία τους.

Τα καταστήματα ανοίγουν και πάλι σήμερα με συνεχές ωράριο λειτουργίας. Συγκεκριμένα από σήμερα έως και την Πέμπτη τα καταστήματα θα είναι ανοικτά από τις 10 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, την Παρασκευή, παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα λειτουργήσουν από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα, ενώ το Σαββατοκύριακο, όπως και την Δευτέρα 3 Ιανουαρίου θα είναι κλειστά.

Δυστυχώς, η αγοραστική κίνηση πριν τα Χριστούγεννα δεν ήταν η αναμενόμενη για την πλειονότητα των Πατρινών εμπόρων, καθώς κάτι η κακή ψυχολογία των καταναλωτών λόγω του κορωνοϊού και τα αυξημένα μέτρα κατά της μετάδοσης της νόσου, κάτι η έλλειψη ρευστότητας που συνοδεύεται με τις αυξημένες υποχρεώσεις στο «κλείσιμο» της χρονιάς, «πάγωσαν» τις αγορές με τους καταναλωτές να αρκούνται στα άκρως απαραίτητα, όπως τα τρόφιμα για το γιορτινό τραπέζι.
Πλέον οι έμποροι ελπίζουν σε μικρή ανάκαμψη της κίνησης, στο πλαίσιο και του εθίμου ανταλλαγής δώρων την Πρωτοχρονιά, αλλά και της εορτής του Αγίου Βασιλείου.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement