Connect with us

Παναχαϊκή

Έπεται συνέχεια

Published

on

Η Παναχαϊκή έκανε δικό της τον Ανδρέα Μαστραντωνάκη όπως είχε αποκαλύψει η «Γ» εδώ και αρκετό καιρό

 

Λίγο πριν φύγει ο παλιός ο χρόνος η διοίκηση της Παναχαϊκής προχώρησε σε μια ακόμα προσθήκη και αυτή δεν είναι άλλη από του Ανδρέα Μαστραντωνάκη.

Η «Γ» είχε αναφέρει από το παιχνίδι του Τηλυκράτη ότι ενδιαφέρεται για την απόκτηση του έμπειρου ποδοσφαιριστή με τη διοίκηση τελικά να τον εντάσσει στο δυναμικό της ομάδας.

Ο Ανδρέας Μαστραντωνάκης είναι 24 χρόνων, στο παρελθόν έχει φορέσει ξανά την φανέλα της Παναχαϊκής και αγωνίζεται στη γραμμή κρούσης. Πέρυσι αγωνίστηκε στον Ιάλυσο και στο πρωτάθλημα της Football League και μετά τον τραυματισμό του έμεινε ελεύθερος και τον διεκδίκησαν οι κοκκινόμαυροι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η διοίκηση της Παναχαϊκής ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον ποδοσφαιριστή Ανδρέα Μαστραντωνάκη. Η συμφωνία θα έχει ισχύ από την 1η/1/2022 όταν ανοίξει επίσημα η μεταγραφική περίοδος. Ο ποδοσφαιριστής εδώ και καιρό συμμετείχε στις προπονήσεις της ομάδας μας στο πλαίσιο της επανένταξής του σε αγωνιστικούς ρυθμούς μετά τον τραυματισμό του και η Παναχαϊκή αποφάσισε να τον αποκτήσει. Ο Ανδρέας Μαστραντωνάκης είναι 24 ετών (15/3/1997) και αγωνίζεται στις θέσεις της επίθεσης. Την περσινή αγωνιστική χρονιά φόρεσε τη φανέλα του Ιάλυσου στο πρωτάθλημα της Football League όντας βασικό στέλεχος. Εκτός από την ομάδα της Ρόδου έχει αγωνιστεί επίσης σε Τηλυκράτη Λευκάδας και Καλαμάτα. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί ξανά στην Παναχαϊκή τόσο σε επίπεδο ανδρικής ομάδας όσο και σε επίπεδο νέων.

 

«Με αγκάλιασε η Παναχαϊκή»

Ο Ανδρέας Μαστραντωνάκης μετά τη συμφωνία με τη διοίκηση της ομάδας να φορέσει ξανά την κοκκινόμαυρη φανέλα δήλωσε στο panachaikifc1891.gr:

«Η χαρά μου που επιστρέφω στην Παναχαϊκή είναι μεγάλη. Γυρνάω στη μεγάλη ομάδα της πόλης μου η οποία αυτό το διάστημα της αποθεραπείας μου με αγκάλιασε και με δέχτηκε στις προπονήσεις της. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον κ. Σταθάκη και τον προπονητή κ. Παπαδόπουλο για την εμπιστοσύνη τους και υπόσχομαι στον κόσμο μας ότι θα δώσω τα πάντα και εγώ από την πλευρά μου μόλις είμαι στο 100% έτοιμος έτσι ώστε να πετύχει η ομάδα τον στόχο της ανόδου που είναι μονόδρομος».

 

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ

Με αυτή την προσθήκη του Ανδρέα Μαστραντωνάκη που ήταν η τελευταία για το 2021 η Παναχαϊκή έχει ήδη αποκτήσει τέσσερις ποδοσφαιριστές.

Η διοίκηση των κοκκινόμαυρων σύμφωνα με πληροφορίες της «Γ» δεν θα σταματήσει εδώ αφού θέλει να κάνει ακόμα δύο με τρεις προσθήκες σε διάφορες θέσεις.

Πιο συγκεκριμένα οι θέσεις που ακούγονται είναι: ένας κεντρικός αμυντικός από την στιγμή που όλα δείχνουν ότι ο Σελινιωτάκης μετά το πειθαρχικό του παράπτωμα δεν θα συνεχίσει, ένας στη μεσαία γραμμή και ένας ακόμα επιθετικός.

Αυτό που θέλει ο έμπειρος τεχνικός Σούλης Παπαδόπουλος είναι να έχει λύσεις σε όλες τις θέσεις έτσι ώστε τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στα μπαράζ να μην αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα είτε από τραυματισμό είτε από θέματα όπως του covid-19 και χάσει ποδοσφαιριστές σε κρίσιμα ματς.

 

Επιστρέφουν στο γήπεδο

Η περίοδος των εορταστικών διακοπών τελειώνει για τους κοκκινόμαυρους και από σήμερα επιστρέφουν στο γήπεδο έτσι ώστε να προετοιμαστούν για το εκτός έδρας ματς της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Αγωνιστική εβδομάδα για τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι πρέπει να μπουν στην Άρτα με το δεξί τη νέα χρονιά και να κερδίσουν την τοπική Αναγέννηση που βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Η Παναχαϊκή πρέπει να συνεχίσει να φέρνει νίκες στο πρωτάθλημα έτσι ώστε στην πρώτη φάση να τερματίσει πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα και να οδηγηθεί στα μπαράζ ανόδου που θα της δώσουν την ευκαιρία να διεκδικήσει την άνοδο και την επιστροφή της στα σαλόνια της Σούπερ λιγκ 2.

 

Μοίρασε… χαμόγελα στην Κιβωτό της Αγάπης

Όταν είσαι μεγάλη ομάδα πρέπει να το δείχνεις τόσο εντός των αγωνιστικών γραμμών όσο και εκτός.

Η διοίκηση της Παναχαϊκής έδειξε το κοινωνικό της πρόσωπο αυτές τις ημέρες των εορτών θέλοντας να προσφέρει είδη πρώτης ανάγκης σε ανθρώπους που τα χρειάζονται.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Στο πνεύμα των ημερών που απαιτεί προσφορά σε όλους τους συνανθρώπους μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη, αντιπροσωπεία του ποδοσφαιρικού τμήματος της Παναχαϊκής βρέθηκε στην Κιβωτό της Αγάπης.

Το πρωί της παραμονής της Ορωτοχρονιάς (31/12) συνοδευόμενοι από την γενικό διευθυντή Αποστόλη Βεντουρή και τον γενικό αρχηγό Χρήστο Μικέ, οι ποδοσφαιριστές Λυμπέρης Στεργίδης, Γιάννης Μπουρλάκης, Αττίλιο Λιμάτσι, Δημήτρης Μικελάτος βρέθηκαν στο ίδρυμα που κάνει τεράστιο αγώνα εδώ και πολλά χρόνια και μοίρασαν είδη πρώτης ανάγκης για να καλυφθούν διάφορες ανάγκες.

Αυτή η κίνηση της Παναχαϊκής είναι ο προάγγελος για το πρόγραμμα κοινωνικής εταιρικής ευθύνης που θα ακολουθήσει εντός του 2022».

 

Ο Ράντος στην Σχολή Ποδοσφαίρου Παναχαϊκής

Σε μια πολύ δυνατή κίνηση προχώρησε η διεύθυνση της σχολής ποδοσφαίρου Παναχαϊκής, καθώς συμφώνησε με τον προπονητή Χάρη Ράντο.

Ο έμπειρος τεχνικός Χάρης Ράντος έχει δείξει όλο αυτό το διάστημα ότι μπορεί να προσφέρει τα μέγιστα σε οποιοδήποτε σύλλογο έχοντας προσφέρει τα μέγιστα στους συλλόγους που έχει εργαστεί.

Ο πολλά υποσχόμενος τεχνικός έχει δουλέψει στην Ακαδημία του Αίολου Αγυιάς, στη Νίκη Προαστίου, ενώ τα τελευταία χρόνια είναι προπονητής στον Αετό Πατρών πραγματοποιώντας πολύ καλές πορείες στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας. Μάλιστα είχε ένα σύντομο πέρασμα και από το Τσιλιβί της Γ΄ Εθνικής.

Ο Ράντος είναι σίγουρα ένας προπονητής που θα δώσει τα φώτα του και θα βοηθήσει πολύ τη σχολή ποδοσφαίρου της Παναχαϊκής.

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement