Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Μια πραγματική κυρία, ένας δυναμικός άνθρωπος-Συγκίνηση στην Πάτρα και στο Αίγιο για τον θάνατο της Βασιλικής Γιαννοπούλου

Published

on

Συγκίνηση σε Πάτρα και Αίγιο προκάλεσε η είδηση του θανάτου της Βασιλικής Γιαννοπούλου σε ηλικία 83 ετών. Μια πραγματική «Κυρία» που αφιέρωσε τη ζωή της στην οικογένεια της.

Με καταγωγή από τη Λάκκα Αιγιάλειας, παιδί πολύτεκνης οικογένειας γνώρισε τον σύζυγό της Παναγιώτη Γιαννόπουλο, που εργαζόταν επί σειρά ετών στο εργοστάσιο της Pirelli και δημιούργησαν μια όμορφη οικογένεια.

Απέκτησαν δυο παιδιά, την Σοφία και τον Νίκο, τα οποία και ευτύχησαν να δουν κοινωνικά και επαγγελματικά αποκατεστημένα, ενώ της χάρισαν και τέσσερα εγγόνια που λάτρευε.

Δυναμική γυναίκα, ιδιαίτερα κοινωνική και αγαπητή μοιράστηκαν με τον αγαπημένο της σύζυγο μισό και πλέον αιώνα ζωής, παραμένοντας σαν μια γροθιά. Γαλούχησε τα παιδιά της με αρχές και αξίες, ενώ παρά το γεγονός ότι η οικογένεια της ζούσε στην Πάτρα, στην περιοχή της Αγίας Τριάδας, η καρδιά της ήταν πάντα δοσμένη στη γενέτειρα της και ιδιαίτερα στο Αίγιο, όπου περνούσε όλα τα καλοκαίρια της.

Η Βασιλική Γιαννοπούλου άφησε το δικό της ανεξίτηλο αποτύπωμα στην επίγεια ζωή, με τη μνήμη της, αλλά και τη δοτικότητα της να παραμένουν για πάντα στις καρδιές των δικών της ανθρώπων.

Άλλωστε έφυγε τόσο γεμάτη από την αγάπη του συζύγου και των παιδιών της που βρίσκονταν δίπλα της μέχρι τέλους! Η κηδεία της θα γίνει αύριο Δευτέρα στη 1 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Πατρών, ενώ η ταφή στο Αίγιο.

Ροή ειδήσεων

Advertisement