Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Στοίχημα

Αυτή τη φορά θα είναι Παναθηναϊκός

Δημοσιεύθηκε

στις

Όλες οι ομάδες έχουν μπει επιτέλους σε αγωνιστικούς ρυθμούς, καθώς παράλληλα μπαίνουμε στο καλύτερο κομμάτι της σεζόν. Τα κρούσματα από τον κορονοϊό έχουν ελαχιστοποιηθεί παντού και όλα δείχνουν πως θα έχουμε μια άκρως ενδιαφέρουσα εξέλιξη μέχρι το Μάιο.

Μάθε τα πάντα για την ιντερβετεν.

Στοιχηματικά, σήμερα έχουμε σημαντικά ματς και έχουμε εστιάσει στα… δικά μας και τη Σούπερ Λιγκ. Ο Παναθηναϊκός δίνει ένα αρκετά δύσκολο ματς στην έδρα του Ιωνικού και καλείται να δείξει τη σοβαρότητα που πρέπει να για φύγει με το διπλό.

ΙΩΝΙΚΟΣ: Ηττήθηκε για 4η φορά φέτος από τη Λαμία και τα «όργανα» έχουν αρχίσει να ηχούν για τον Ιωνικό, ο οποίος δείχνει να έχει χάσει τη συγκέντρωση που είχε στην αρχή της χρονιάς. Η ομάδα της Νίκαιας μετρά 5 σερί ήττες σε όλες τις διοργανώσεις και τελευταίο ματς που νίκησε, ήταν αυτό κόντρα στο ΠΑΟΚ αρχές Δεκεμβρίου. Ο Σπανός προειδοποίησε τους πάντες πως η ομάδα θα μπει σε μπελάδες αν δε διορθωθεί και ελπίζει σε καλύτερη εικόνα κόντρα στον Παναθηναϊκό. Τραυματίστηκε ο σημαντικός Γκοτσούλιας, τιμωρημένος είναι ο Καμπράλ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Όντας ανώτερος από τον Ολυμπιακό στο γήπεδο, δε κατάφερε να βρει γκολ κόντρα στη πολυπρόσωπη άμυνα των πρωταθλητών, όμως απέσπασε τα μπράβο των οπαδών του για το ντέρμπι. Οι «πράσινοι» έπαιξαν όχι χρειάστηκε στο Κύπελλο μεσοβδόμαδα και θα κυνηγήσουν τη νίκη κόντρα στον Ιωνικό, για να αυξήσουν τη πίεση σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, διατηρώντας τη θέση τους στη πρώτη 4άδα. Ο Γιοβάνοβιτς προφύλαξε όσο μπορούσε τους βασικούς του και είδε αρκετά από τα προβλήματα απουσιών να λύνονται. Σταθερά εκτός ο Κουρμπέλης, δεν υπολογίζονται Μπουζούκης και Χατζηγιοβάνης.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μπορεί τη προηγούμενη φορά που τον εμπιστευτήκαμε να ηττήθηκε στο Βόλο, όμως αυτή τη φορά, απ’ όπου κι αν το πιάσουμε, ο Παναθηναϊκός έχει όλα τα φόντα να περάσει άνετα από τη Νίκαια. Οι γηπεδούχοι έχουν θέματα να λύσουν και οι «πράσινοι» με μια αξιοπρεπή εμφάνιση θα κερδίσουν. Στο 1.89 το διπλό στον Stoiximan.

Στοιχηματικές εταιρίες και interwetten προσφορές* στο arxondasbet.com, με δωρεάν προγνωστικά του διάσημου Άρχοντα από το 2000. (21+ Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)


Ροή ειδήσεων

Advertisement