Connect with us

Ερασιτεχνικό

Αναμένεται «καμπάνα» και για την Δόξα Παραλίας

Published

on

Το «μάρμαρο» του νταή φιλάθλου που χτύπησε τον διαιτητή Ζούλη θα πληρώσει και η Δόξα Παραλίας

Με πληροφορίες του Gnomip.gr ο Σύνδεσμος Διαιτητών της Αχαΐας ποδοσφαίρου αναμένεται να ρίξει… «καμπάνα» και στην ομάδα της Δόξας Παραλίας.

Ποια θα είναι αυτή; Να μην σφυρίζουν την ομάδα της Δόξας για κάποιο χρονικό διάστημα το οποίο θα αποφασίσουν αύριο στο έκτακτο Δ.Σ. που θα πραγματοποιήσουν.

Πάντως με τις ίδιες πληροφορίες το ονοματεπώνυμο του νταή- φιλάθλου το γνωρίζουν και ήδη η ασφάλεια κάνει προανακριτική εξέταση.

Να θυμίσουμε ότι τα «καναρίνια» ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0 και στο 78’ της συνάντησης ο δεύτερος βοηθός Παναγιώτης Ζούλης σηκώνει το σημαιάκι του για να υποδείξει φάουλ κατά της Δόξας. Η διαιτήτρια της αναμέτρησης Ελένη Αντωνίου αποβάλει το παίχτη με δεύτερη κίτρινη κάρτα και τότε οι παίκτες της γηπεδούχου ομάδας διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον βοηθό ο οποίος κάνει πίσω  βήματα προς το σύρμα.

Τότε ένας νταής και όχι φίλαθλος χτυπάει στο πίσω μέρος του κεφαλιού τον βοηθό με αποτέλεσμα να διακοπή η αναμέτρηση. Ο ίδιος παρά τις προσπάθειες και των δύο ομάδων να συνεχιστεί το παιχνίδι δήλωσε ότι δεν αισθάνεται καλά και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο όπου του έγιναν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις και κατά τις 12 τα μεσάνυχτα πήρε εξιτήριο για το σπίτι του. Αύριο ο βοηθός θα επισκεφτεί και τον ιατροδικαστή αφού όπως φαίνεται το περιστατικό δεν θεωρείτε λήξαν από τον βοηθό αλλά και από τους διαιτητές που θα το φτάσουν μέχρι τέλους.

Ροή ειδήσεων

Advertisement